291 m²

Lönnrotinkatu 15, Keskusta, Helsinki

Pinta-ala
291 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Helsinki

Upeassa vuonna 1907 valmistuneessa kiinteistössä kaksitasoinen liiketila näyttävällä paikalla. Isot näyteikkunat Lönnrotinkadulle. Katutason tila on 155 m2. Tila on kivan korkeaa (huonekorkeus n. 3,2 m) ja isojen ikkunoiden ansiosta valoisaa tilaa. Asiakastilat sijoittuisivat varmastikin tähän kerrokseen, johon nyt linjasaneerauksen yhteydessä on mahdollista tehdä myös asiakas-wc-tilat. Myös kauniille sisäpihalle on suuret ikkunat eli tila tulvii läpitalon valoa. Katutason kerroksen pohjakuva ei vastaa täysin nykytilaa vaan sitä mihin tilan voisi käyttäjälle muuttaa.

Alakerta eli kellaritila on 136,5 m2. Sinne johtaa suorat, siistit portaat ja se on matalampaa tilaa. Kellarin etuosan voi hyödyntää myymälätilkana tms. Alakertaan sijoittuvat myös henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat vessoineen ja suihkuineen.

Yhteensä tilaa siis 291,5 m2. Tila on nyt käytössä talon linjasaneerauksen työmaatoimistona ja urakka valmistuu kesällä 2024. Tilamuutosten jälkeen uusi käyttäjä voisi aloittaa toimintansa arviolta alkusyksystä 2024.

Sijianti kaupalliselle toiminnalle on mainio, keskeinen paikka ja helppo saapua. Myös näkyvyys erittäin hyvä ja ohikulkijoita on paljon.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
291 m²
Kokonaispinta-ala
291 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Loppukesä 2024

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää