564 € / kk47 m²

Itäpuisto 9, Linna, Pori

Vuokra/kk
564 € / kk
Pinta-ala
47 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Linna
Kaupunki
Pori

Toimisto keskustasta!

Vilkkaalta liikepaikalta, Porin ydinkeskustasta vuokrattavissa toimitila, joka sopii monenlaiselle toimijalle. Tila sijaitsee Porin keskustassa, muutaman sadan metrin päässä kävelykadusta ja kauppatorista. Käytettävissäsi on kaikki Porin keskustan palvelut ja hyvät yhteydet.

Ominaisuuksia: Lämmitys sisältyy vuokraan. Teknisesti hyväkuntoinen ja edustava kiinteistö. Koneellinen ilmanvaihto. Mahdollisuus vuokrata useita autopaikkoja Itäpuisto 11 kiinteistön pysäköintihallista sekä rajoitetusti kohteen sisäpihalta. Muuntojoustavat ja edustavat tilat moneen käyttöön. Muutostyöt ja parannukset ovat sovittavissa. Sijainti: Vuokrattava kohde sijaitsee aivan Porin keskustassa ja on helposti saavutettavissa niin autolla, kävellen kuin bussilla. Kaikkien keskustan palveluiden lisäksi kohteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. Porin kauppatori, kauppakeskus Puuvilla ja Iso Karhu. Siirtymät keskustan alueella ovat tiiviyden ja käveltävyyden ansiosta hyvin lyhyitä. Pysäköintipaikkoja on tarjolla runsaasti ja kohde on keskeisen sijaintinsa johdosta helposti saavutettavissa myös julkisen liikenteen avulla.

Muutostyöt: Tilat remontoidaan tarvittaessa vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Mahdollisten lisä wc- ja sosiaalitilojen rakentamisesta, rakennemuutoksista, sekä muista muutostöistä on mahdollista neuvotella vuokranantajan kanssa. Useat tilat ovat yhdistettävissä keskenään, joten ota yhteyttä ja kerro tilatarpeestasi.

Vuokra: Ilmoitettu vuokrataso on vuokran lähtötaso. Vuokrasopimuksen pituus, sisältö ja saneerausvaatimukset vaikuttavat vuokran suuruuteen. Mahdollisesti ilmoitettu vuokra on ALV 0%. ALV 24% lisätään vuokraan.

Eikö tila ole sopiva? Jos tämä tila ei vaikuta sopivalta, niin ole yhteydessä ja anna meidän auttaa toimitilaratkaisuissa. Löydämme teille varmasti sopivat tilat verkostomme kautta.

Perustiedot

Sijainti
Itäpuisto 9, 28100 Pori
Kaupunginosa
Linna
Kohdenumero
20942636
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
47 m²

Hinta

Vuokra/kk
564 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Klik Asuntovuokraus oy
Puh: 040 142 1590
Klik Asuntovuokraus
Mikonkatu 12 lh. 1, 28100 Pori
Klik Asuntovuokraus oy
Klik Asuntovuokraus oy
Puh: 040 142 1590

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita