5 m² - 10 m²

Åkerlundinkatu 11 A, Tulli, Tampere

Pinta-ala
5 m² - 10 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Tulli
Kaupunki
Tampere

Joustavat työtilajäsenyydet kohteessa Regus Tulli Business Park

Kun liityt Regus-jäseneksi, voit tehdä töitä missä ja milloin tahansa. Valittavanasi on useita erilaisia vaihtoehtoja toimisto- ja coworking-jäsenyyksistä lounge-jäsenyyksiin. Olipa työskentelytyylisi millainen hyvänsä, tarjoamamme joustavuuden ja vapauden ansiosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Astu vain sisään yhteen globaaliin verkostoomme kuuluvista kohteistamme ja aloita työt – aina silloin kun sinulle sopii.

Tuo toimintasi Pirkanmaan kaupunki-, kulttuuri- ja talouskeskukseen Tampereelle. Tulli Business Parkissa olevan toimipaikan ympäristöystävällisissä 6. kerroksen toimitiloissa työskentely on yksinkertaista runsaan luonnonvalon, modernin designin ja useiden paikan päällä olevien palveluiden myötä.

Järjestä kokouksia kiinteistön suuressa kokoustilassa ylimmässä kerroksessa. Rentoudu töiden jälkeen kokoustilan saunassa suomalaiseen tyyliin.

Regus-jäsenyyteen sisältyy • Valintasi mukainen työtila yksityistoimistossa, coworking- tai business lounge -tiloissa sinulle ja yhdelle vieraalle • Pääsy tuhansiin kohteisiimme maailmanlaajuisesti • suojattu yritystason tekniikka ja Wi-Fi-yhteys • tulostimet ja hallinnollinen tuki • ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • kuukausittaisia verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • helppo tilojen varaaminen ja tilin hallinta sovelluksen kautta

Kuvat ovat eri keskuksistamme, eivätkä välttämättä vastaa juuri kyseessä olevaa kohdetta.

Tiedustele nyt

Perustiedot

Sijainti
Åkerlundinkatu 11 A, 33100 Tampere
Kaupunginosa
Tulli
Kohdenumero
16834081
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
5 m² - 10 m²
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää