6 500 m²

Rahtitie 1, Veromiehenkylä, Vantaa

Pinta-ala
6 500 m²
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Veromiehenkylä
Kaupunki
Vantaa

Vuokrataan n.6500m2 logistiikka-/varastotilaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta Avia Cargon toimisto -ja rahtiterminaalissa. Tilan vapaa korkeus on n. 8 m ja lattiakantavuus 10–20 KN/m². Pilarijako 10 x 20 m. Useita nosto-ovia, toimivat lastaus/purkualueet ja mahdollisuus airside-yhteyteen. Tarvittaessa tila on myös jaettavissa pienemmiksi osiksi / useammalle käyttäjälle. Rakennuksessa on lämmin pysäköintihalli ja vuokrattavat saunatilat. Viereisen Avia Wing ( ent. Airside Center) rakennuksen kokoushuoneet varattavissa.

Avia Cargon toimisto- ja rahtiterminaalissa on tarjolla toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Osaltaan monipuolisia käyttömahdollisuuksia lisäävät kiinteistöön 100-paikkainen autohalli ja laajat piha-alueet, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Rakennuksen toiminnot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: kellarin aputilat, ensimmäisen kerroksen logistiikka- ja varastotilat ja ylempien kerrosten toimistot. Kellaritiloja on mahdollista hyödyntää joko toiminnan aputiloina tai varastointikäytössä. Ensimmäisen kerroksen logistiikkatilat mahdollistavat perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa. Toimistotilat on mahdollista räätälöidä monipuoliseksi kokonaisuudeksi joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle.

Kysy lisää Jouko Raitanen Helsinki puh. 0504695444

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Rahtitie 1, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Veromiehenkylä
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
6 500 m²
Kokonaispinta-ala
6 500 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila
Hissi
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jouko Raitanen
Puh: 050 469 5444
Jouko Raitanen
Jouko Raitanen
Puh: 050 469 5444

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.