3 716 m²

Pavintie 3, Itä-Hakkila, VantaaLogistiikka tilaa

Pinta-ala
3 716 m²
Huoneita
Kerroksia
2
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Itä-Hakkila
Kaupunki
Vantaa

Toimivaa ja tehokasta varastotilaa Itä-Hakkilassa Vantaalla kehä III tutumassa lähellä lentokentää

Pavintie 3-7 kiinteistö on valmistunut kahdessa vaiheessa, ensimmäinen osa vuonna 1989 ja toinen osa vuonna 2005. Kiinteistö sijaitsee Lahden moottoritien, 4- tien varressa Itä-Hakkilassa. Kiinteistöltä on hyvät kulkuyhteydet sekä Kehä I:lle että Kehä III:lle. Pavintielle on helppoa tulla myös raskaalla kalustolla sekä julkisilla liikennevälineillä. Kiinteistössä on kolme varasto-rakennusta, joiden pohjat ovat selkeät- ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit- käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

PERUSTIEDOT Sijainti: Pavintie 3-7, 01260 Vantaa Kaupunginosa: Itä-Hakkila Kerros: 1. Toimitilan tyyppi: Varasto Pinta-ala: 3716 m² Kuvaus: Selkeä logistiikkahalli, jossa nosto-ovia ja lastaustaskuja. n. 4911 kpl eurolava-paikkaa.

Toimitilat Vantaa vuokrataan varasto 3716 m². Vuonna 1989 rakennettu Halli 5A on korkeaa ja avaraa logistiikkatilaa. Vapaana varastoa noin 3716 m². Tilat soveltuvat ensisijaisesti logistiikka sekä varastokäyttöön. Toimitila vuokrataan korkeilla sprikleröidyillä hyllyillä. Hyllypaikkoja on n. 4911 kpl eurolavoille. Tämän lisäksi on n. 1300 m² vapaata lattia-alaa. Varastotila on mahdollista jakaa kahteen eri osaan n. 1850 m². Tilassa on yksi lastaustasku ja kaksi maantason nosto-ovea. ja se on sisäänajettava. Hallin yhteydessä autotalli-, työnjohto- sekä sosiaalitilat. Lisäksi mahdollisuus vuokrata kiinteistöstä toimistotiloja sekä saunaosasto, joihin on tästä tilasta suora kulku sisäkautta. Pihakäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksen lämpimästä sisähallista on mahdollisuus myös vuokrata pysäköintipaikkoja. Parkkihallia voi vuokrata mahdollisuuksien mukaan myös muuhun käyttöön. Tilassa on lattiakaivot ja hiekanerotuskaivot. Lastaustaskujen ovikoot ovat vakiot, sisään ajettavien ovien koot ovat n. 4 m (leveys) ja n. 4,5 m (korkeus). Lattiankantavuus on n. 5.000,0 kg/m². Lastaustaskuissa on sillat, koneellinen ilmanvaihto ja rakennus ja varastohyllyt ovat sprinkleröity. Halli on mahdollista ottaa käyttöön rengasvarastoksi nykyisillä hyllyillä, joka edellyttää hyllyjen sprinklerisuuttimien määrän kasvattamisen (helppo toteuttaa olemassa olevaan putkistoon).

Perustiedot

Sijainti
Pavintie 3, 01260 Vantaa
Kaupunginosa
Itä-Hakkila
Kohdenumero
16367599
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
3 716 m²
Huoneiston kokoonpano
Logistiikka tilaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuu 01.02.2022

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk vuokran määrä + alv
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Liikehuoneistojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
2
Lämmitys
Sähkö
Lisätietoja lämmityksestä
Suora sähkölämmitys
Rungon rakennustapa
Elementti
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö Pentti Kaartinen Ekonomi
Kiinteistöpäällikkö
Puh: 044-9781393 050-337 8148
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö Pentti Kaartinen Ekonomi
Kiinteistöpäällikkö
Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö Pentti Kaartinen Ekonomi
Kiinteistöpäällikkö
Puh: 044-9781393 050-337 8148

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita