1 026 m²

Robert Huberin tie 16, Vantaamonitilatoimisto

Pinta-ala
1 026 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunki
Vantaa

Modernia ekologista ja tyylikästä toimistotilaa lähellä lentokenttää

Vapaana on 1026 m2 kokoinen toimistotila, osa isommasta, Robert Huberin tie 16 ja 3 krs. ja työpisteitä on noin1-150 Osoite Robert Huberin tie 16, 01510 Vantaa.

Vuonna 2019 valmistuneen Robertin tilat on suunniteltu monikäyttöisiksija aikaa kestäviksi. Toimistotilan miellyttävän tunnelman takaavat laadukkaatja akustoivat pintamateriaalit, sekä lattiaan asti yltävistä ikkunoista aukeavat näkymät vehreään ympäristöön. Toimistotalo on rakennettu LEED Gold sertifikaatin mukaisesti huomioiden rakennuksen koko elinkaari, aina sijaintipaikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja. Rakennuksesta löytyy laadukkaat sosiaali ja pysäköintitilat sekä sähköautojen latauspaikkoja. Monipuolista lounasta sekä virvokkeita rakennuksesssa tarjoaa Fazer. Esteettömät tilat sekä tilavat hissit varmistavat sujuvan vierailun kaikille.

Robertin oma, ylimmässä kerroksessa sijaitseva Fazer-lounasravintola tarjoilee ravitsevaa lounasta päivittäin, ja kokous- ja tapahtumatarjoilut voi tilata kätevästi myös Fazerilta. Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo sijaitsevat kivenheiton päässä, kehä kolmosen vastakkaisella puolella. Nykyisten ravintoloiden ja palveluiden lisäksi Robertin naapuriin Aviapoliksen aseman eteläiselle sisäänkäynnille on tulevaisuudessa sijoittumassa myös päivittäistavarakauppa sekä muita palveluita vapaa-aikaan ja hyvinvointiin.

Robertiin on Aviapoliksen asemalta kävelyetäisyys ja matkajunalla Helsinkiin vie 30 minuuttia. Työmatkaliikkujien käytettävissä ovat suihkutilat rakennuksen alimmassa kerroksessa ja pihalta löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja myös vierailijoille ja latauspisteitä sähköautoille. Kauempaa tulevat vieraat majoittuvat kätevästi alueen laadukkaissa hotelleissa.

PALVELUT Aulapalvelu, huolto sisältyy hintaan,ilmastointi, kahvia, kaihtimet, lounasravintola, parkkihalli, pukuhuoneet, pyöräparkki, siivous, tarkkailujärjestelmä, taulu-tv, tupakointi sallittu, vieraspysäköinti, Wifi.

Toffer Aarno Merkonomi 0449781393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

Kaartinen Pentti Ekonomi 050 337 8148 pentti.kaartinen@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
16827183
Kerros
3 / 4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 026 m²
Huoneiston kokoonpano
monitilatoimisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3kk:n vuokran + alv määrä

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2019
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Liikehuoneistojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
4
Tontin omistus
Vuokralla
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Rungon rakennustapa
Elementti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 044-9781393 050-3378148
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Aarno Toffer Merkonomi, Pentti Kaartinen Ekonomi
Puh: 044-9781393 050-3378148

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita