766 m²

Karhumäentie 3, Aviapolis, Vantaa

Pinta-ala
766 m²
Huoneita
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Aviapolis
Kaupunki
Vantaa

Nykyaikaista toimistotilaa Aviabulevardilla.

Tämä tila on kooltaan 766m2 ja se sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimiston pinta-alaan lisätään vielä 37m2 jyvitykset eli osuus yhteiskäyttöalueista. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Kiinteistö on rakennettu LEED- ympäristösertidikaattijärjestelmän ja GreenBuilding-vaatimusten mukaisesti. Lentokentän läheisyyden ja alueen lukuisten hotellien ansiosta Aviabulevardi sopii erityisen hyvin kansainvälisyyttä arvostaville yrityksille. Aviabulevardilla on alueen paras sijainti sen erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Uuden Kehäradan Aviapolis- junaseisakkeen toinen sisäänkäynti on kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Viereisen kiinteistön tyylikkäät edustussaunatilat kattoterasseineen ovat vuokralaisten käytettävissä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Perustiedot

Sijainti
Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Aviapolis
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
766 m²
Kokonaispinta-ala
766 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa aulapalvelu, postituspalvelu, muuttopalvelut, siivouspalvelu sekä ravintola- ja catering-palvelut. Lisäksi löytyy polkupyörien säilytystiloja ja sosiaalitiloja. Vieressä hotelli, jossa myös ravintolamaailma.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulanväylää pitkin. Kehäradan pysäkki välittömästi kiinteistön vieressä. Muutaman minuutin matka lentokentälle. Myös bussit tulevat kiinteistön läheisyyteen. Kiinteistön alueella runsaasti pysäköintipaikkoja.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan