258 m²

Karhumäentie 3, Hki-Vantaa lentokenttä, Vantaamonitilatoimisto

Pinta-ala
258 m²
Huoneita
Kerros
6 / 7
Rakennusvuosi
2016
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Hki-Vantaa lentokenttä
Kaupunki
Vantaa

Modernia ja tehokasta sekä tyylikästä toimistotilaa lentokentän kupeessa

Toimisto 258 m2 Aviabulevardi I ja 6. kerros Tilat ja pinta-alat, Toimistotilaa 256 m2 ja yhteiskäyttötilaa 29 m2 on yhteensä 258 m2.

Aviabulevardin tilat on suunniteltu erityisesti myynti- ja asiantuntija organisaatioiden tarpeisiin. Ja mikä tärkeintä, valitsemiasi tiloja voidaan muunnella toiveittesi mukaan niin, että ne palvelevat organisaatiosi optimaalisella tavalla. Aviabulevardissa käytössäsi ovat myös monipuoliset ja toimivat yhteiset palvelut, jotka merkitsevät yrityksellesi tilan ja rahan säästöä sekä joustavuutta, kun kaiken ei tarvitse tapahtua oman toimiston sisällä. Aviabulevardin rakentamista ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet: talot on rakennettu tinkimättömästi LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa. Yrityksellesi tämä näkyy kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä. Aviabulevardi A2:n lämmitys- ja jäähdytysenergia tuotetaan uusiutuvalla geoenergialla rakennuksen yhteydessä sijaitsevien 15 energiakaivon avulla. Geoenergian ohella talon vesikatolla on 189 aurinkopaneelia, joiden tuottama sähkö vähentää energiankulutusta entisestään. Näillä toimenpiteillä Aviabulevardi A2:sta onkin saatu aikaan poikkeuksellinen nollaenergiatalo. Tilojen valaistus toimii automaattisesti läsnäolo- ja päivänvaloantureiden avulla. Näin valaistus saadaan säädettyä toiminnallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta optimaaliseksi. Tilojen lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto säätyvät niin ikään automaattisesti.

Aviabulevardin kaksi tyylikkään modernia toimistotaloa A1 ja A2 sijaitsevat kirjaimellisesti juna-asemalla, josta Helsinki-Vantaan lentokenttäterminaalit T1 ja T2 ovat vain minuutin siististi sisätiloissa taittuvan junamatkan päässä. Lähemmäksi lentokenttää on vaikea päästä autollakaan kulkiessa. Tilat, joiden talotekniikka on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, muuntuvat joustavasti tarpeittesi mukaan. Kiinteistössä toimiva toimistohotelli Regus tarjoaa tarvittaessa työtilat joustavasti tunniksi, päiväksi tai pidemmäksikin ajaksi.

Samassa pihapiirissä toimiva hotelli Clarion täydentää Aviabulevardi-kokonaisuuden korkeatasoisilla majoitus-, kokous-, virkistys- ja ravintola palveluillaan. Aviabulevardi Al ja A2 sijaitsevat Kehäradan Aviapolis-aseman välittömässä läheisyydessä pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset junalla toimistoltasi muutamassa minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä suoraan maailmalle. Autolla puolestaan pääset sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä pitkin. Al-talon pohjakerroksessa on vuokrattava neuvotteluhuone ja A2-talon 7. kerroksessa kaksi neuvottelu huonetta. Lisäksi A2-talon 7. kerroksessa on vuokrattavissa sauna ja palju kiitotien näköaloin noin 10 henkilölle. A2-talon neuvotteluhuoneiden ja saunan varaaminen tapahtuu sähköpostiosoitteesta. Monipuoliset palvelut pitävät huolta työviihtyvyydestänne: Aula- ja postituspalvelut, siivous, ympäristöpalvelut, jätehuolto, kiinteistön ylläpito ja huolto Kiinteistön energiankäytön hallinta ja kehittäminen, Vartiointi ja turvallisuus, Food- ja Hospitality palvelut.

Aviabulevardi Al Karhumäentie 3, 01530 Vantaa ja Aviabulevardi A2 Karhumäenkuja 2, 01530 Vantaa. Aviabulevardi on unelmasijainti nopeita kulkuyhteyksiä arvostavan yrityksen toimistolle. 2 min Lentokentälle junalla, 5 min Viihdekeskus Jumbo autolla, 1 min Aviapolis-asema kävellen, 5 min Kehä III autolla, 10 min Kehä I autolla, 30 min Helsingin keskusta junalla.

Kysy lisää:

Harry Juselius, KTM, LKV, KJs +358-400-208419 harry.juselius@toimitilapalvelu.fi

Pentti Kaartinen, Ekonomi +359-050-337 8148 pentti.kaartinen@toimitilapalvelu.fi

Aarno Toffer Merkonomi Puh. 044-9781393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

Perustiedot

Sijainti
Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Hki-Vantaa lentokenttä
Kohdenumero
17722311
Kerros
6 / 7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
258 m²
Huoneiston kokoonpano
monitilatoimisto
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3kk + alv määrä
Välityspalkkio
ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2016
Kerroksia
7
Lisätietoja lämmityksestä
Vesikeskuslämmitys
Tontin omistus
Vuokralla

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Harry Juselius KTM, LKV Pentti Kaartinen Ekonomi Aarno Toffer Merkonomi
Puh: 0400-208419 050-3378148 044-9781393
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Harry Juselius KTM, LKV Pentti Kaartinen Ekonomi Aarno Toffer Merkonomi
Harry Juselius KTM, LKV Pentti Kaartinen Ekonomi Aarno Toffer Merkonomi
Puh: 0400-208419 050-3378148 044-9781393

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää