AKAT LKV Helsinki

AKAT LKV - yksityinen helsinkiläinen kiinteistönvälitystoimisto

Yksityinen helsinkiläinen kiinteistönvälitystoimisto. Myyntitoimeksiannot ja vuokraukset tehokkaasti ja huolella. Huoneistot, kiinteistöt, arviot, konsultoinnit. Tarvittaessa myös remonttisuunnitelmat.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2016 ja aloitin urani Suomen suurimmassa kiinteistönvälitysketjussa. Perustin oman toimistoni 2019 voidakseni keskittyä paremmin asiakkaitteni tarpeisiin.

Pohjakoulutukseltani olen diplomityötä vaille valmis arkkitehti. Eri aikakausien rakentamisen tyylit ja tekniikat ovat minulle tuttuja. Tunnistan asunnon, talon tai tontin piilevät mahdollisuudet ja löydän ratkaisuja niiden hyödyntämiseen. Lisäksi minulla on 20 vuoden kokemus media-alalta, jossa osaamiseni painottuu digitaaliseen viestintään ja markkinointiin. Kiinteistönvälittäjänä voin hyödyntää myös näitä taitojani asuntosi myynnissä.

Noudatan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton julkaisemaa hyvää välitystapaa ja hyvää vuokravälitystapaa. Hyvä välitystapa kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.

Ota yhteyttä:

kirta.leppo@akatlkv.fi

050 521 6191

Erityisesti:

#itä-pasila #pasila #länsi-pasila #töölö #taka-töölö #alppila #alppiharju #vallila #kallio #hakaniemi #ruskeasuo #marjaniemi #metsälä #kruununhaka #helsinki #espoo #vantaa

Myös toimeksiannot, joissa myyjä / vuokranantaja asuu itse ulkomailla.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Sähköttäjänkatu 2, 00520 Helsinki

Puh: 050 5216191

Ota yhteyttä