Seuraa

Taina Friman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Puh. 0505447445

Minulla on kaupallinen koulutus sekä 20 vuoden kokemus ja näkemys myynnin ja markkinoinnin kiehtovasta maailmasta, niin kaupan alalta kuin laadukkaiden brändien kehittämisestä.

Uusia haasteita lähdin etsimään kymmenkunta vuotta sitten ja päädyin minua jo pitkään kiehtoneelle kiinteistöalalle. Uusi ura unelma-ammatin parissa löytyi! Teen tällä hetkellä juuri sitä mitä rakastan eniten – autan asiakkaitani toteuttamaan heidän asunto-haaveitaan.

Minulla on laaja kokemus pääkaupunkiseudun osake- ja kiinteistökaupasta. Tiedän miten asuntosi menee parhaiten kaupaksi. Tunnen markkinat, oikean hintatason ja teen taustatyön tarkasti, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Asuntosi myynti on minulle kunnia-asia. Toimin diplomaattisesti, asiantuntevasti ja avoimesti. Tyytyväiset asiakkaat, heidän sukulaisensa ja tuttavansa palaavat kerta toisensa jälkeen, kun asunnonvaihto tulee ajankohtaiseksi.

Toimiva ja laaja yhteistyö Aktia-konsernissa, niin kollegoiden kesken kuin asiakastyössä, on perusta, jolle on hyvä rakentaa onnistunut kodinvaihto. Ilmoitusten kattava näkyvyys ja monet eri mediakanavat auttavat minua työssäni.

Oletko myymässä? Otathan yhteyttä!

Betjänar dig även på svenska. Kontakta mig, så hittar vi den bästa lösningen för dig!

Service also in English!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Svenska, English, Español