Alcovi LKV

Me tunnemme kotisi.

Alcovi LKV on yksityinen tämän päivän moderni välitystoimisto. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön uudenlaisen kokonaispalvelukonseptin, jota alalla ei ole ennen nähty!

Meillä on tietoa, taitoa ja tekniikkaa markkinoiden laadukkaimpaan ja parhaaseen näkyvyyteen verkkomedioissa. Erotumme muista alan toimijoista kokonaisvaltaisella kokemuksellamme ja iloisella asenteellamme. Me ymmärrämme, että kiinteistönvälitystyö on itse myynnin ohella myös asiantuntijatyötä, jossa erotellaan jyvät akanoista. Korostamme myynti- ja vuokrakohteidemme visuaalista ilmettä tuoden kotien parhaimmat puolet esiin. Visuaalisuus on kaikkea mitä näet - muun muassa kauniita valokuvia, tasokkaita myyntiesitteitä ja näyttäviä yksityiskohtia. Visuaalisuudella on tutkitusti suuri merkitys myynnin etenemisessä ja onnistumisessa, niin myyntiajoissa kuin toteutuvissa hinnoissa.

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi, joista olemme riippuvaisia, tänään ja huomenna. Panostamme asiakassuhteisiimme kehittäen palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme etua, tarpeita ja toiveita silmällä pitäen. Olemme helposti lähestyttävä välitystoimisto, joka puhuu asiakkaidensa kanssa samaa kieltä.

Lisäksi pidämme erityisen tärkeänä lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä, joten niin kotisi myyminen kuin uuden ostaminen on kauttamme turvallista, kiitos juridisen osaamisemme. Noudatamme Hyvää Välitystapaa, joka takaa kanssamme avoimen, ehdottoman luotettavan ja reilun kaupankäynnin.

Yhteystiedot

Haukkavuorenrinne, 04220 Kerava

Puh: 0405054856

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät