Seuraa

Tomi Keto-Tokoi

Asuntokauppias, LKV
Puh. 0400623671

- Kiinteistönvälittäjän ura alkoi vuonna 2000 - Kiinteistöedustajan tutkinto 2006 - LKV pätevyys 2006 - Suomen Kiinteistönvälittät Ry:n (SKVL) laatuvaliokunnan jäsen vuodesta 2006 - Alan yrittäjänä vuodesta 2007 - Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto Ry:n (SKVL) hallituksen jäsen vuodesta 2015 - Päijät-Hämeen Kiinteistönvälttäjien hallituksen jäsen

Alan yrittäjänä tärkein päämääräni on pitää huoli siitä, että asiakkaidemme asuntokaupat hoituvat mutkattomasti alusta loppuun saakka ja se että yrityksellämme sekä henkilökunnallamme on käytössä alan parhaat työkalut ja markkinointivälineet.

Kiinteistönvälittäjänä olen työlleni ja asiakkailleni omistautunut. Asunnon myynti ja ostaminen on jokaiselle ihmiselle melkoisen iso asia ja siksi koen erityisen tärkeäksi sen, että myyjä saa minulta realistisen ja totuudenmukaisen kuvan asuntonsa myytävyydestä, hinnasta ja myyntiprosessista, sekä muista asioihin mahdollisesti vaikuttavista tekijöistä. Ostajan on taas saatava tarpeelliset tiedot ja faktat tärkeän ostopäätöksensä loppuun saattamiseksi.

Tärkeitä asioita, isoja päätöksiä kuuluu asuntokauppaan, mutta kaikissa näissä autan asiakkaitani hymy huulessa ja iloisella asenteella.

5 lapsen isänä lapsiperheen arki ja tarpeet ovat hyvinkin tuttuja.

VAPAA-AIKA

Vapaa-aikana intohimoni on moottoripyöräily ja matkustaminen, moni ehkä tunteekin minut moottoripyöräilevänä kiinteistönvälittäjänä.

Lähellä sydäntäni on myös Motoristit koulukiusaamista Vastaan MKKV Ry, jossa toimin varapuheenjohtajana. Vierailemme moottoripyörillä kouluissa ympäri Suomen puhumassa koulukiusaamista vastaan.

Hyväntekeväisyyden saralla olen mukana myös Lions toiminnassa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti