AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

Avaimet uuteen

Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat sujuvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, ystävällisen palvelun siivittämänä.

Olemme Lahden alueen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä ja kaikki työntekijämme ovat alan ammattilaisia. Tunnemme Päijät-Hämeen alueen ja markkinat, joten tiedämme mitä lupaamme. Olet sitten ostamassa, myymässä tai etsimässä - luotettava välittäjämme on avainasemassa.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsentoimisto ja sitoutuneet noudattamaan työssämme hyvää välitystapaa.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Mariankatu 12 B, 2krs., 15110 Lahti Puh: 044 727 2990
Sopimuksen mukaan.
Yrityksen sivut

Myy, osta tai vaihda - AsuntoArea auttaa aina!

Yli 20 vuoden kokemus Lahden alueelta Tuhansia kävijöitä viikossa kotisivuillamme asuntoarea.net 8 pätevää ammattilaista Tuhansia ja tuhansia myytyjä kohteita 6 markkinointikanavaa verkossa Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen Myymme koteja, reippaasti tai hissukseen. AsuntoArea hoitaa asuntosi myynnin haluamallasi tavalla. Jos uusi koti on jo tiedossa, ryhdymme nykyisen asuntosi myyntitoimiin kaikkia markkinointikanaviamme hyödyntäen. Hiljaisempi myynti on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka suunnittelet kodinvaihtoa kiireettömästi. Ostotoimeksiannon puitteissa etsimme nimenomaan asuntoja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Ostaja saattaa odottaa juuri sinun asuntoasi. Aarteen metsästys onnistuu avullamme Ellei unelmiesi kotia ole löytynyt, anna meidän auttaa. AsuntoAarre -palvelumme etsii ostajan toiveita vastaavan kodin, jonka kriteerit määritellään ostotoimeksiantosopimuksessa. AsuntoArean avulla etsintä tuottaa tulosta siksi, että löydämme kohteen jo ennen kuin se ehtii yleiseen myyntiin. Etsimme toiveidesi asuntoa koko myyntiverkostomme kautta ja etsintäkuulutusten avulla myös vapailta markkinoilta. Sinun tarvitsee vain valita vaihtoehdoista. Kysy lisää! Paljonko maksaa? Hyvä ja työnsä osaava välittäjä säästää sinulta aikaa, vaivaa ja rahaa. Kokenut ammattilainen, jolla on paikallistuntemuksen lisäksi tietoa markkinatilanteesta sekä vainu asumisen trendeistä, osaa hinnoitella asunnon oikealle tasolle alusta alkaen. Oikea hinta nopeuttaa kaupantekoa ja on erityisen tärkeää siksi, että ostajat ovat hintatietoisia ja vertailu on verkossa helppoa. Emme lupaile turhia vaan etsimme rehellisesti sinun etuasi. Arviokäyntimme on aina ilmainen ja välityspalkkio sovitaan kohteen mukaan, alkaen 2750 euroa. Kaikki tämä ja roppakaupalla huolenpitoa. Kiinteistönvälityspalveluumme sisältyy: Oman välittäjän henkilökohtainen palvelu Ammattikuvaajan ottamat valokuvat Ajantasainen myyntiesite kohteesta Markkinointi verkossa: asuntoarea.net, oikotie.fi ja etuovi.com Somemarkkinointi: Facebook, Instagram ja Twitter Ilmoitukset ESS Asuminen -lehdessä Yleiset sekä yksityisesittelyt Tarjousneuvottelut Kauppakirjat ja kauppa-ajan järjestelyt Kiinteistön/osakehuoneiston asiapaperit Tietoa tarvittavista lisäpalveluista Ammattilaisen avulla kaupanteko hoituu turvallisesti ja asiakkaanamme kuulut kuluttajasuojalain piiriin. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsentoimisto ja sitoutuneet noudattamaan työssämme hyvää kiinteistönvälitystapaa. Ole kuin kotonasi. Me hoidamme hommat. AsuntoArea on yksityinen lahtelainen kiinteistönvälitysyritys joka palvelee asunnon ostajia ja myyjiä koko Päijät-Hämeen alueella. Valttejamme ovat kokeneet ja pätevät välittäjät, joilla on vankka paikallistuntemus. Ostajien ja uusien kotien etsinnässä hyödynnämme koko yrityksen asiakasrekisteriä ja myyntivoimaa. Hyväntuulinen, joustava ja luotettava palvelu on meille kunnia-asia. Ota yhteyttä!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti