Eveliina Laine

Kiinteistönvälittäjä LKV, KM, Partner
Puh. 0408698579

Espoon toimiston Eveliinalla on hymy herkässä ja aina asiakaslähtöinen asenne takataskussa. Eveliinalla on erinomaisen sopiva työhistoria kiinteistönvälitystyötä ajatellen; kokemusta löytyy useiden vuosien ajalta pankkipuolen myyntitehtävistä, erityisesti asuntolainoituksen parista. Omaa kokemusta on myös rakennus- ja remontointihankkeista, jotka on onnistuneesti saatettu loppuun. Tausta on tuonut osaamista pintaa syvemmältä, ja Eveliinalle on luontaista paneutua täysillä asiakkaidensa kodinvaihtoprojekteihin. Monien unelmat ovat toteutuneet energisen ja lämmihenkisen Eveliinan avustuksella. Vapaa-aikaansa Eveliina viettää mielellään perheensä kanssa kotona Kirkkonummella.

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli ystävällinen ja kommunikaatio hänen kanssaan oli sujuvaa. Hän vastasi pian meileihin ja otti selvää asioista.”"

Ostaja

"”Eveliina on ihan huippu välittäjä! Ystävällinen, avulias ja ennen kaikkea ammattitaitoinen.”"

Myyjä

"”Kokonaisuutena myynti sujui hyvin. Eveliina piti meidät hyvin ajan tasalla ja tarjousvaiheessa homma olisi saattanut kaatua jos hän ei olisi ollut mukana puhumassa meille järkeä.”"

Myyjä

"”Kaikki sujui Eveliinan kanssa oikein hyvin, ammattitaitoinen ja oikein miellyttävä henkilö. Piti aktiivisesti yhteyttä ja piti aina lupauksensa. Teki kaiken kuten yhteistyömme aluksi sovimme ja ottaisin hänet ilolla välittäjäkseni myöhemminkin.”"

Myyjä

"”Oikein sujuvasti! Kaikki hoitui niin nopeasti ja luotettavasti kuin mahdollista. Välittäjä oli asiansa osaava ja todella ystävällinen.”"

Ostaja