Seuraa

Toni Mäenpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0407099009

Rakastettava, loistava tiimipelaaja ja hyvän hengen ympärilleen jo pelkällä olemuksellaan luova Toni myy asunnon kuin asunnon tyylillä ja rautaisella ammattitaidolla. Toni on Lahden yksi tunnetuimmista ja pidetyimmistä asunnonmyyjistä. Kokemusta hänelle on karttunut alalta yli 16 vuotta, ja tänä aikana yli tuhatkunta asuntounelmaa on ehtinyt Tonin toimesta toteutua. Hyvä kello kantaa kauas ja niinpä lukemattomat asiakkaat suosittelevatkin Tonia ystävilleen ja tutuilleen. Tonille asiakkaan positiivinen yllättäminen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luominen on kaikki kaikessa. Eteläpohjalaissyntyisellä Tonilla, sanojensa mittaisella miehellä ja neljän lapsen isällä on ehdottomasti oikeanlaista pilkettä silmäkulmassa sujuvan asiakaspalvelun ja kaupankäynnin tarpeisiin.

Tonin mottona onkin: ”Jos haluat sytyttää, niin sinun täytyy itse olla liekeissä!” Haluaisitko sinä, että asuntosi tulisi saamaan maksimaalisen huomion ja saisit osaksesi ammattitaitoista ja aidosti onnistunutta asiakaspalvelua? Mikäli vastasit kyllä, on Toni Mäenpää juuri oikea henkilö myymään asuntosi.

Lämpimästi tervetuloa toteuttamaan asuntounelmia.

Bo LKV Lahti Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040 709 9009 toni.maenpaa@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvin ja sujuvasti. Asiakaskokemukseen ja -kohtaamiseen panostettu. Erottuu ”bulkki/pirkka” välittäjistä laadulla ja tyylillä. Tulevaisuuden menestyjä ?"

Asiakas - Lahti

"Ammattitaitoinen tiimi ja ennen kaikkea välittäjä, joka osaa työnsä!"

Asiakas - Lahti

"Kaikinpuolin erittäin miellyttävä kokemus. Juuri tuo välittäjän luoma fiilis oli omiaan edesauttamaan kauppaa osaltamme, koska muutto Helsingistä Lahteen mietitytti meitä paljon. Muutamme myös ensimmäistä kertaa kerrostalosta omakotitaloon ja kaikki siihen liittyvä jo kaupantekovaiheessa oli meille uutta. Siksi koimme myös tärkeäksi, että välittäjä otti sen huomioon ja pyrki auttamaan tarvittavan infon sisäistämisen kanssa prosessin aikana. Huippu tyyppi ja ammattitaitoinen välittäjä, suosittelemme! Pisteet 5/5."

Iiro - Lahti

"Miksi Toni Mäenpää myi kotimme: Bo:n brändi ja visuaalinen ilme huippua. Välittäjän persoona ja ammattitaito vakuutti heti ensitapaamisestamme. Monien tuttavien ja ystävien suositus Tonista. Valinta oli meille juuri oikea ja homma rokkasi tyylillä, eikä Toni himmaillut myynnissä! Meillä oli haastava kohde ja yritimme aikaisemmin muiden välitysfirmojen kautta, mutta saimme kuulla Tonista vasta vähän myöhemmin ja päätimme ottaa heti yhteyttä häneen. Kyllä toimi hommat, lämmin suosittelu kaikille!"

Perhe - Lahti

"Välittäjä otti asian täysin haltuunsa, koiraa karvoihin katsomatta. Kohteemme oli perustavallinen talo ja alue ei ollut milläänlailla super kiinnostava. Tiesimme myyjinä, että kohde on haastava, mutta talo on hyvin rakennettu, ympäristö upea sille, joka sitä arvostaa ja tätä kohdetta myydessä voi seistä sanojensa takana. Välittäjä jaksoi koko prosessin ajan olla kiinnostunut meidän tarpeesta saada talo myydyksi. Stailaus oli toteutettu erittäin hyvin ja kiitos on paikallaan myös sen toteuttajille. Iso kiitos Tonille, kun jaksoit 11kk tehdä sitkeästi töitä ja etsiä meille ostajan! Meillä alkoi usko loppua, niin sait meidät aina tuntemaan, että kyllä se ostaja vielä löytyy ja sitten koitti se päivä! Pisteet 5/5."

Perhe - Asikkala

"Erinomainen esittely ja miellyttävä asiakaspalvelu! Myös hyvin ammattitaitoinen välittäjä. Tuli olo että palveltiin sekä myyjää, että ostajaa yhdenvertaisesti. Kiitos ja suosittelen välittäjäksi Toni Mäenpäätä!"

Risto - Nastola

"Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja vaivatonta. Välittäjä oli ammattitaitoinen. 5/5"

Asiakas - Lahti

"Koin yhteistyön BO:n kanssa hyvin onnistuneeksi. Välittäjän ammattitaito ja avoin informaatio oli erittäin ammattimaista sekä ystävällistä. Välittäjän kanssa asioiminen oli sujuvaa. Tietoa ja neuvoa sai aina kun sitä tarvitsi. Välittäjä piti yhteyttä ja informoi koko yhteistyön ajan aktiivisesti."

Minna - asunnon myyjä

"Sain monelta tutultani erittäin hyvät suositukset kaverista ja päätin ottaa yhteyttä Toniin, enkä pettynyt! Hieno on toi Bo:n brändi ja välittäjän työmotivaatio, joka yllätti kyllä minut positiivisesti. Kohde oli hieman haasteellinen myydä! Sinnikäs kaveri, suosittelen! 5/5"

Omakotitalon myyjä

"Ei edes kyselty muilta välittäjiltä, kun olen kuullut pelkkää hyvää! Niinhän me sit myyntiin asunto reippaasti pois, kiitos Toni! Meni just niin kuin sovittiin, isot suositukset täältä!"

Kodin myyjät