Toni Mäenpää

Myyntijohtaja | Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0407099009

Rakastettava, loistava tiimipelaaja ja hyvän hengen ympärilleen jo pelkällä olemuksellaan luova Toni myy asunnon kuin asunnon tyylillä ja rautaisella ammattitaidolla.

Toni on Lahden yksi tunnetuimmista ja pidetyimmistä asunnonmyyjistä. Kokemusta hänelle on karttunut alalta yli 14 vuotta, ja tänä aikana tuhatkunta asuntounelmaa on ehtinyt Tonin toimesta toteutua. Hyvä kello kantaa kauas ja niinpä lukemattomat asiakkaat suosittelevatkin Tonia ystävilleen ja tutuilleen. Tonille asiakkaan positiivinen yllättäminen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luominen on kaikki kaikessa.

Eteläpohjalaissyntyisellä Tonilla, sanojensa mittaisella miehellä ja neljän lapsen isällä on ehdottomasti oikeanlaista pilkettä silmäkulmassa sujuvan asiakaspalvelun ja kaupankäynnin tarpeisiin.

Tonin mottona onkin: ”Jos haluat sytyttää, niin sinun täytyy itse olla liekeissä!”

Haluaisitko sinä, että asuntosi tulisi saamaan maksimaalisen huomion ja saisit osaksesi ammattitaitoista ja aidosti onnistunutta asiakaspalvelua? Mikäli vastasit kyllä, on Toni Mäenpää juuri oikea henkilö myymään asuntosi.

Lämpimästi tervetuloa toteuttamaan asuntounelmia.

Bo LKV | Toni Mäenpää | 040 709 9009 | toni.maenpaa@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Välittäjän uusimmat kohteet