Bonava Suomi Oy

Bonava Suomi Oy

Bonava Suomi Oy

Bonava Oy, Helsinki

Koti on maailman paras paikka ja sen ostaminen usein elämän suurin hankinta. Se on myös ainutkertainen kokemus, joka mahdollisesti herättää kysymyksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen.
Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka.
Asiantuntevista Bonava asuntomyymälöistä saat hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavan kohteen sivulla, soita, lähetä sähköpostia tai tule tapaamaan, niin jutellaan lisää ja tehdään yhdessä haaveista totta.
 
Bonava.fi
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki Puh: 01050751
ma-pe 10-18
Yrityksen sivut

Bonava Suomi Oy

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Se on myös sitä, että tunnet ihmiset ja paikat ympärilläsi. Siksi luomme sekä koteja että naapurustoja. Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa. Bonava.fi  

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti