Bonava Suomi Oy

Bonava Oy, Helsinki

Koti on maailman paras paikka ja sen ostaminen usein elämän suurin hankinta. Se on myös ainutkertainen kokemus, joka saattaa herättää kysymyksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan suunnittelusta aina muuttoon ja asumiseen saakka.

Toimimme vahvoissa kasvukeskuksissa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, chatin välityksellä tai sopimalla henkilökohtaisen tapaamisajan asumisen ammattilaistemme kanssa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

Puh: 0800 05558

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy

Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset voivat nauttia parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 2 100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 1,61 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.