DEAS Asset Management Finland Oy

DEAS Asset Management

Vuokrattavat toimitilat Vuokraamme toimisto-, liike-, varasto-, tuotanto- ja logistiikkatiloja koko Suomesta. Tarjoamme monipuolisia ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätätöityjä tilaratkaisuja erikokoisille yrityksille. Valikoimassamme olevat tuotanto- ja varastotilat soveltuvat erityisesti pk-yritysten käyttöön. Tilat sijaitsevat hyvillä paikoilla pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea.

Kotimainen kiinteistörahasto DEAS Property Fund Finland I Ky, DPFF on suomalaisten sijoittajien omistama, noin 250 miljoonan euron suuruinen kiinteistörahasto. Sen suurimmat omistajat ovat: Keva, LähiTapiola-ryhmä, Ilmarinen, Merimieseläkekassa ja Kirkon Keskusrahasto. DPFF on perustettu vuonna 2005. Se sijoittaa toimitilakiinteistöihin koko Suomessa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Mikonkatu 7, 5B, 00100 Helsinki

Puh: +358 942 732 519

Avoinna

08:30 - 16.00

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

DEAS Asset Management

DEAS Asset Management on Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden tarjoaja. Palvelemme asiakkaitamme kiinteistörahastojen ja -varallisuuden hoidossa sekä sijoituskiinteistöjen hankinnassa ja myynnissä. Tarjoamme yhteisö- ja yksityissijoittajille täyden pääsyn kiinteistösijoituksiin kaikissa Pohjoismaissa. Sijoitusalan ammattilaisista koostuvalla tiimillämme on kokemusta taloudellisen tuoton tuottamisesta kaikilla markkinasegmenteillä: toimistokiinteistöissä, asuinrakennuksissa, liikekiinteistöissä ja logistiikassa. Yli 100:sta sijoitusalan ammattilaisesta koostuva tiimimme palvelee asiakkaitamme paikallisesti kahdeksassa toimistossa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Hallinnoimamme kiinteistösalkun arvo (AuM) on yli 8 miljardia euroa (1/2021). Salkku koostuu yli 500 kiinteistöstä, joiden kokonaispinta-ala on yli 3 miljoonaa neliömetriä. DEAS Asset Management on osa DEAS Groupia, jonka omistaa Euroopan johtava yksityinen pääomasijoitusyhtiö Montagu Private Equity. https://www.deas-asset.com