Seuraa

Jutta Nevala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Puh. +358505617488

Olen iloinen ja energinen kiinteistönvälittäjä, jolla on lähes 10 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä. Olen määrätietoinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Koulutukseltani olen LKV-tutkinnon lisäksi, kauppatieteiden maisteri markkinoinnin johtamisen koulutusohjelmasta, sivuaineena talousoikeus.

Sosiaalisena ihmisenä nautin erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Tämän vuoksi parasta tässä työssä ovat ihmiset ja erityisesti tyytyväiset asiakkaat. Haluan palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, niin kuin toivon itsekin tulevani palvelluksi. Jag betjänar också gärna på svenska!

Työn vastapainona urheilu on minulle tärkeä osa elämää, josta lähimpänä sydäntä on jalkapallon pelaaminen. Jalkapallon lisäksi vauhti on lähellä sydäntä ja useat viikonloput kesässä kuluvat moottoripyöräkilpailuissa toimitsijan tehtävissä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiakaslähtöisyys, nopeus, ystävällisyys ja palveluhalu"

Ostaja - Espoo

"Erinomainen yhteydenpito, mutkaton asioiden hoito ja nopea toiminta"

Myyjä - Helsinki

"Ammattimainen toiminta. Kumpikin välittäjistä oli tosi ammattitaitoisia ja se näkyi mm. asunnon hinta-arviossa ja kommunikoinnissa. Yrityksestä jäi laadukas mielikuva."

Myyjä - Espoo

"Mäklaren Jutta Nevala var väldigt flexibel och villig att hjälpa, skötte även saker snabbt och svarade på meddelandena."

Köpare - Helsingfors

"Asiantunteva, aktiivinen ja kuunteleva välittäjä"

Myyjä - Espoo

"Kaikki sujui oikein hyvin ja välittäjä oli asiantunteva ja ystävällinen. Kiitos hyvästä palvelusta."

Ostaja - Espoo