FinCap Rakennus

Toimistomme löytyy Torikadulta

Seinäjoen toimistolla pidämme pääpaikkaa, mutta henkilökuntamme operoi kolmen paikkakunnan kolmiossa; Vaasa-Kokkola-Seinäjoki akselilla. Olet lämpimästi tervetullut kahvikupposen äärelle milloin vain keskustelemaan asuntoasioista. Meillä asiakasta kuunnellaan ja toiveisiin vastataan mahdollisuuksien mukaan.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Torikatu 1, 60100 Seinäjoki

Puh: 0400860557

Avoinna

Toimistomme avoinna klo 8-16.00 tai sopimuksen mukaan.

FinCap Rakennus - vahva pohjalainen

Olemme 100% Kotimainen yritys, jolla on paikallinen henkilökunta. Toiminta-aluettamme on Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan talousalueet. Työntekijämme ovat sitoutuneita, erittäin vahvan ammattitaidon omaavia rautaisia rakennusalan ammattilaisia. Osaamista asuntorakentamisen saralta meiltä löytyy jopa viideltä vuosikymmeneltä. Kokemus tuo varmuuden tekemiseen.

KOTI on meille jokaiselle tärkeä paikka ja juuri siksi meillä kuunnellaan asiakasta sydämellä ja vastaamme toiveisiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suunnittelemme ja sisustamme asunnot jo valmiiksi ajatuksella ja aikaa kestäviksi. Voit olla varma, että rakennamme kuin rakentaisimme kotia itselle. Me tunnemme toiminta-alueemme hyvin ja palvelumme on aina henkilökohtaista, asiantuntevaa ja nopeaa. Palvelemme oman asuntomyyntimme kautta kaikissa kaupungeissa, joissa toimimme.

Lähde toteuttamaan haaveidesi kotia yhdessä meidän kanssamme, mitä aikaisemmin kerrot toiveesi, sitä varmemmin me pystymme vastaamaan toiveisiisi. Tervetuloa meille.