IN LKV Oy

IN LKV  Oy

IN LKV Oy

Toimiva prosessi takaa onnistuneet kaupat

Analysoimme realistiset myyntiin vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen teemme myyntisuunnitelman. Myyntistailaus kuuluu osaksi jokaisen kohteen markkinointiprosessia ja tarvittaessa kalustamme kohteen koko myyntiprosessin ajaksi ilman lisäkuluja.

Kuvautamme kaikki kohteet ammattivalokuvaajalla, laadimme yksilöllisen myyntitekstin ja toteutamme upeat esitteet laadukkaalle paperille.

Kartoitamme omat asiakasverkostot, tiedotamme omilla kanavilla uudesta tulokkaasta, ilmoitamme nettiportaaleissa, vastaamme printtimainonnasta, järjestämme ennakkonäyttöjä ja mietimme sopivan ensiesittelyn ajankohdan.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku Puh: 050-2512
Yrityksen sivut

Vaadi vain parasta, valitse IN

IN LKV -kiinteistönvälitys tarjoaa kodin kiinteistönvälitysalan huippuammattilaisille, jotka ovat yrityksemme kivijalka. Tyytyväiset asiakkaat taas ovat tukipaalumme, joita ilman emme olisi me. Autamme asiakkaitamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa. Suhtaudumme kiinteistönvälitystyöhömme nöyryydellä, kunnianhimolla ja periksiantamattomuudella. Työmme on intohimomme – ja se näkyy myös tuloksissamme. Vahvuutenamme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme ja lisänä saumaton tiimityömme. Hoidamme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Päämäärämme on aina niin ostajaa kuin myyjää tyydyttävä lopputulos ja nopeat kaupat. Ota yhteyttä: in@inlkv.fi tai 050-2512. Me IN LKV:n asiantuntijat lupaamme olla luottamuksesi arvoisia!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti