JYA Housing LKV

Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa

JYA Housing LKV:n Pakilassa sijaitseva pääkonttori, jota voidaan pitää yhtenä Länsi-Pakilan maamerkeistä, palvelee ostajia ja myyjiä pääkaupunkiseudun lisäksi koko Uudenmaan alueella. Saaristovälitysyksikkö palvelee lisäksi oman veneen voimin Porvoon ja Kirkkonummen välisellä merialueella. Välitämme myös yrityksiä ja liikekiinteistöjä.

Yhteystiedot

Pakilantie 71, 00660 Helsinki

Puh: 0290 004 010

JYA Housing LKV - Suuri perheomisteinen välitysliike

JYA Housing LKV on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys ja olemmekin Perheyritysten liiton jäsen, samoin Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.

Teemme työtä asiakaslähtöisesti; ymmärrämme kodin vaihtamisen olevan elämän suuria käänteitä, joten meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Perustamme arviomme toteutuneisiin kauppahintoihin ja markkinatilanteeseen, asiakkaan näkemystä kunnioittaen; tämä ja poikkeuksellisen tehokas myyntiprosessimme takaavat myös myyjälle parhaan kauppahinnan. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme. Henkilöstömme ammattitaito on tärkeä arvomme ja toimimmekin tiiviissä yhteistyössä Kiinteistönvälitysalan Koulutuskeskuksen (KIINKO) kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on onnistumisemme mittari. Teemme työmme taidolla, mutta ennen kaikkea myös sydämellä. Ethän laita asuntoasi myyntiin pyytämättä arviota ja palvelutarjousta myös meiltä. Ja jos uusi unelmakoti ei ole tullut vielä vastaan, kerromme mielellämme, kuinka päästä ensimmäisenä katsomaan asuntoja, jotka eivät ole vielä julkisessa myynnissä.

Yrityksemme kymmenet ammattilaiset palvelevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Pohjois-Savossa. Kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaat eivät voi olla väärässä!

Arvio maksutta koko Suomessa: 0800 155 155.