Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Suurin osa toimitiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta toimitilavaihtoehtoja löytyy myös esimerkiksi Turusta, Hyvinkäältä, Jyväskylästä ja jopa Torniosta asti.

Varma on omalla pääomalla toimivana kiinteistösijoittajana tehnyt merkittäviä kiinteistöinvestointeja ja jalostaa sitä esimerkiksi asuinkäyttöön. Näillä toimilla olemme keskeisesti mukana tukemassa kotimaista elinkeinoelämää ja Suomessa tehtävää työtä. Valtaosa kaikista kiinteistösijoituksistamme kohdistuu Suomeen.

Pääosa kansainvälisistä sijoituksistamme tapahtuu hajautettujen kiinteistörahastojen kautta. Näitä täydennämme mm. kohdekohtaisilla rahastoilla ja yhteissijoituksilla. Kansainvälisissä sijoituksissa olemme painottaneet Euroopan isoimpia kiinteistömarkkinoita Britanniaa, Ranskaa ja Saksaa sekä Ruotsia.

Yhteystiedot

Salmisaarenranta 11, 00180 Helsinki

Puh: 010 192 100

Avoinna

Asiakaspalvelu puhelimitse klo 9-15.

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Varma on merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja

Varma omistaa noin 4000 asuntoa sekä satoja toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Kehitämme kiinteistöjä jatkuvasti ja haluamme varmistaa, että asunnot ja toimitilat vastaavat vuokralaisten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Olemme mukana varmistamassa arjen viihtyisyyttä kestävien ja vastuullisten valintojen avulla. Tutustu Varman kattavaan toimitilavalikoimaan ja löydä yrityksellesi uudet toimitilat.