Seuraa

Taneli Kokkila

yrittäjä
LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA
Puh. +358407404720

Tiedämme mitä teemme - siksi meidän palveluja käytetään. Olen asunut Vantaalla ja Helsingissä kohta 30 vuotta. Tiedän päiväkodit, koulut, terveysasemat jne. Ylipäätään sen, mitä Vantaalla ja Helsingissä tapahtuu. Teen tiimini kanssa työtä, jolla Sinä asiakkaana pääset parhaimpaan lopputulokseen. Teemme työtä sydämellä! Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeintä. Meidän tehtävä ei ole myydä asuntoja. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaan unelma. Oletpa ostamassa tai myymässä, käänny puoleemme. Teemme sen mahdolliseksi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

kiinteistöt, kuolinpesät, asunto-osakkeet, arviot, vuokraus

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Tanelilla on homma hallussa. Paras tähän astisista välittäjistä. Voisitte hyvin pyytää häneltä briiffauskurssin aika monelle muulle välittäjälle."

Ostaja

"Välittäjä ei voisi tehdä enää mitään paremmin. Taneli on paras!"

Myyjä

"Taneli on osaava ja persoonansa likoon laittava välittäjä. Ajattelimme ottaa Taneliin yhteyttä seuraavaakin asuntoa myytäessä."

Myyjä

"Yhteydenpito oli säännöllistä ja asiat järjestyivät alusta loppuun. Myös tuki uuden asunnon etsimisessä on ollut arvokasta."

Ostaja

"Välittäjä oli erittäin asiallinen ja osaava, hän oli erinomainen."

Myyjä

"Välittäjä oli todella valmistautunut käyntiin, hänellä oli jo tietoa taloyhtiöstä. Oli miellyttävä, vakuuttava ja asiantunteva. Ovatko kaikki näin hyviä teillä? Valitsin hänet kolmesta joita olin haastatellut."

Myyjä

"Taneli myi meiltä jo toisen asunnon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä molemmillla kerroilla."

Myyjä

"Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva, hän oli erinomainen."

Myyjä

"Taneli oli todella mukava, auttavainen ja asiantunteva ja hänen kanssaan koko prosessi oli selkeä ja sujuva, kiitos! Ehdottomasti suosittelen!"

Myyjä

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Taneli Kokkilan välittäjäksemme. Saimme hyvän hinnan asunnostamme ja asunto meni kaupaksi 2 vko ja 3 päivässä;)"

Myyjä

"We were impressed with professionalism and throughness of our broker Taneli Kokkila"

Ostaja

"Kaupat tehtiin täyteen hintaan ja nopeasti, mitä muuta asiakas voi toivoa! Taneli kertoi hyvin markkinatilanteen ja mitkä asiat vaikuttavat hinnan määrittämiseen. Välittäjiä riittää moneen junaan. Taneli on hoitanut kaksi talon myyntiäni todella ammattmaisesti, en voi muuta kuin suositella lämpimästi!"

Myyjä

"Ensitapaamisella tiedettiin kertoa miten prosessi menee nykyisin ja milloin olisi odotettavissa kauppojen olevan toteutumassa. Vertailin kolmea eri välittäjää ja eroja on yllättävänkin paljon - teidän eduksi. Alueen tunteminen iso plus. Tanelin uuttera ja pedantti tapa hoitaa myyntiä piti minut tyytyväisenä. SUOSITTELEN!"

Myyjä

"Taneli oli todella tehokas ja asiantunteva. Hän oli tiiviisti yhteydessä meihin ja tiedotti heti kun oli jotain kerrottavaa. Olisipa tällaisia välittäjiä enemmän!"

Myyjä

"Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Taneli on välittäjänä parasta luokkaa. Huomioi tilanteen kaikkien kannalta. Rauhallinen ja leppoisa, vaikka pankin yhteydet takkuili pahasti kaupantekotilaisuudessa. Kiitos!"

Myyjä

"Taneli teki työnsä hyvin perusteellisesti ja myi talon nopeasti."

Myyjä

"Kokonaisuutena erinomainen myyjä. Talomyynti kävi nopeasti ja myyjä selvästi osaava sekä luottamusta herättävä."

Myyjä

"Miellyttävä vuorovaikutus, ystävällinen ja avoin palvelu. Välittäjä kuunteli kysymyksiämme, oli läsnä. Parasta oli, että puhui molemmille ostajille eli meille, eikä vain miehelleni;)"

Ostaja

"Taneli Kokkila piti minut ajan tasalla joka vaiheessa. Tässä oli mutkia matkassa, kun väliin tuli perunkirjoituskin, vaikka ensin odotettiin maistraatin papereita. Kaikesta infottiin väliaikatietoa hyvin ja tasaisin väliajoin! Taneli on kaikin puolin huippuasiantuntija!"

Myyjä

Esittelyvideo