Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV

Oletko myymässä, ostamassa tai suunnittelemassa kodinvaihtoa? Ota meihin yhteyttä!
Helsingin Ullanlinnassa Tehtaankadulla Sinua palvelee tehokas ja asiantunteva - Kiinteistömaailman parhaista asiakaspalautteista palkittu myyntitiimimme. Lähialueitamme ovat Kaivopuisto, Ullanlinna, Eira, Kaartinkaupunki, Eiranranta, Punavuori, Hernesaari, Munkkisaari, Telakkaranta, Hietalahdenranta, Ruoholahti ja Jätkäsaari, mutta kantakaupungin lisäksi palvelemme Sinua koko pääkaupunkiseudulla!
Olemme merkittävä arvoasuntovälittäjä pääkaupunkiseudulla. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme suosittelevat meitä - yhä uudelleen. Olemme toimineet Ullanlinnassa menestyksekkäästi yli 20 vuotta. Meidät tunnetaan ja meihin luotetaan. Menestyksemme perustuu vankkaan ammattitaitoon ja onnistuneisiin asuntokauppoihin. Työskentelemme aina tinkimättömästi asiakkaidemme hyödyksi. Jos mielessäsi on kodinvaihto ja asuntokauppaan liittyvät asiat askarruttavat, niin kutsu meidät Kotikäynnille. Kartoitetaan tilanteesi ja toiveesi ja tehdään yhdessä sinulle sopiva Kodinvaihtosuunnitelma. Tervetuloa asiakkaaksemme!
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Tehtaankatu 24, 00140 Helsinki Puh: 010 219 5999
MA-TO: 9.00-18.00, PE: 9.00-16.00 ja LA: 11.00-14.00.
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti