Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu, Ullanlinnan Kodit Oy LKV

Oletko myymässä tai ostamassa? Ota meihin yhteyttä p. 010 219 5999, ullanlinna@kiinteistomaailma.fi Helsingin Ullanlinnassa Tehtaankadulla Sinua palvelee tehokas ja asiantunteva - Kiinteistömaailman parhaista asiakaspalautteista palkittu myyntitiimimme. Olemme merkittävä arvoasuntovälittäjä pääkaupunkiseudulla ja ylpeitä siitä, että asiakkaamme suosittelevat meitä - yhä uudelleen. Olemme toimineet Ullanlinnassa menestyksekkäästi 24 vuotta. Meidät tunnetaan ja meihin luotetaan. Menestyksemme perustuu vankkaan ammattitaitoon ja onnistuneisiin asuntokauppoihin. Työskentelemme aina tinkimättömästi asiakkaidemme hyödyksi. Jos mielessäsi on kodinvaihto ja asuntokauppaan liittyvät asiat askarruttavat, niin kutsu meidät Kotikäynnille. Kartoitetaan tilanteesi ja toiveesi ja tehdään yhdessä sinulle sopiva Kodinvaihtosuunnitelma. Tervetuloa asiakkaaksemme!

#Kaivopuisto #Ullanlinna #Eira #Kaartinkaupunki #Eiranranta #Punavuori #Hernesaari #Munkkisaari#Telakkaranta #Hietalahdenranta #Ruoholahti #Jätkäsaari #Etutöölö #Töölö #Katajanoikka #Kruununhaka #Kluuvi #Kamppi #Meilahti #Kaskisaari #Lauttasaari #Lehtisaari #Kuusisaari #Westend #Kiinteistönvälittäjä #LKV #Arvoasunto #Asuntokauppa #Kiinteistönvälitys #Markkinajohtaja #Kiinteistömaailma #Kiinteistömaailmahelsinki #Kiinteistömaailmaullanlinna #kmullanlinna

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tehtaankatu 24, 00140 Helsinki

Puh: 010 219 5999

Avoinna

MA-TO: 10.00-17.00, PE: 10.00-16.00 ja muina aikoina sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni