Kiinteistömaailma Mikkeli | Asuntoporras Oy LKV

Kiinteistömaailma, Mikkeli, Asuntoporras Oy LKV

Luotetuin ja ammattitaitoinen välitysliike. Toimimme Mikkelin ja lähikuntien alueella. Yli 10 vuoden kokemus ja paikkakuntien omat kasvatit ovat apunasi kaikkiin kodin vaihtoon liittyvien asioiden kanssa. Kun myyt tai ostat, haluat arvion tai pelkän kauppakirjan laadinnan, ota yhteyttä! Olemme Mikkelin, sen laajan lähiympäristön ja koko Etelä-Savon asunto- ja vapaa-ajanasuntokaupan ammattilaisia.  Takaamme, että saat asunnostasi ja/tai vapaa-ajanasunnostasi oikean hinta-arvion. Tutkimusten mukaan onnistumme arvioissamme 98% varmuudella.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Porrassalmenkatu 27, 50100 Mikkeli

Puh: (015) 760 0001

Avoinna

Arkisin klo 9-15, muina aikoina sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää