Seuraa

Lenita Hopea-Sjöstedt

myyntineuvottelija
KiAT
Puh. +358505964206

Lenitalla on vuosikymmenien kokemus tuloksellisen myynnin ammattilaisena, joten hyvä asiakaspalvelu on hänelle sydämen asia. Välitysalalta on kokemusta kertynyt 11 vuotta.

Lenita on asunut Espoossa koko ikänsä, joten hän tuntee alueet perinpohjaisesti. Yrittäjäperhe taustan ansiosta, hän on oppinut sitkeyttä ja peräänantamattomuutta sekä hyvää organisointikykyä ja itsenänsä johtamista. Sukunimi on Hopea, mutta tavoitteena on aina kulta. Tässä työssä se tarkoittaa onnistuneita asuntokauppoja ja asiakkaiden toiveiden ylittämistä.

Erinomaisesti tehty työ onkin kerryttänyt vuosien varrella upean joukon tyytyväisiä asiakkaita, jotka palaavat Lenita luokse ja suosittelevat - tervetuloa heidän joukkoon!

Ota Lenitaan yhteyttä jo tänään!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

englanti

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, perheasunnot, sijoitusasunnot, omakotitalot, kerros- ja rivitalot
Tarjouskauppa perinteisen kauppatavan lisäksi.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Lenita on erittäin ammattitaitoinen, täysin työlleen omistautuva, helposti lähestyttävä, ihastuttava persoona. Olemme aikaisemmin löytäneet asunnon hänen avustuksellaan ja nyt hänen ammattitaitonsa avustuksella myyty asuntomme. Hänen tiedottamisensa oli loistavaa ja aina aikataulut pitivät täsmällisesti paikkansa. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä hänen työhönsä ja varmasti suosittelemme häntä kaikille ystävillemme ja tuttavillemme."

Myyjä