Seuraa

Teija Koivisto

myyntineuvottelija
KiAT
Puh. +358503866671

Välitystyössä asiakassuhteet ovat usein pitkiä ja kun asiat hoidetaan oikein ja huolella niin asiakkaani uskaltavat myös suositella minua eteenpäin. Jokainen koti ja jokainen ihminen tuo mukanaan aina uuden tilanteen, jossa teen kaikkeni sen eteen, että asuntoasiat etenevät vauhdikkaasti oikeaan suuntaan. Pilkesilmäkulmassa asiat hoituu parhaiten.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi

Erityisosaaminen

Omakotitalo, rivitalo, erillistalo, kerrostalo, kesäasunnot, arvoasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Teija hoiti homman jälleen hienosti alusta loppuun. Hän on myynyt jo useamman kodin meiltä, ja aina onnistunut loistavasti!"

Myyjä

"Ei lisättävää. Teija on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja asiantuntija välittäjä. Ei painosta eikä tyrkytä mutta silti kuin vahingossa edistää asiaa oikeaan suuntaan."

Myyjä

"Kuvat olivat hyvät, video erinomainen, välittäjä rautainen ammattilainen."

Myyjä

"Aikaisempi hyvä kokemus Teijasta 15 vuoden takaa. Teija oli realistinen hinnan kanssa. Ei arvioinut hintaa liian korkeaksi. Hän ei ollut liian tunkeilevia, eikä hätäillyt tai painostanut sopimuksen teon kanssa kuten kahden muun ison välitystoimiston välittäjät yrittivät vaikka asunnon omistaja oli vasta kuollut ja perukirjaa ei oltu vielä tehty. Teijalla oli kauniimpi tyyli ja häneltä sai sopivia neuvoja. Tarjouskaupan lähtöhinta oli neuvoteltavissa minun mieleiseksi. Kaupat kävi nopeasti vaikka se ei meille ollut kovin tärkeää."

Myyjä

Esittelyvideo