Lahden Talot Oy

Lahden Talot Oy on kaupungin omistama luotettava ja turvallinen vuokrataloyhtiö. Omistamme noin 7000 hyväkuntoista asuntoa eri puolilla kaupunkia. Olemme siis seudun suurin vuokranantaja, joka rakennuttaa, omistaa, ylläpitää ja tarjoaa vuokra-asuntoja Lahden seudulla. Lahden Talojen visio on olla turvallisen, terveellisen ja kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edelläkävijä.

Olemme toimineet Lahdessa jo vuodesta 1998, joten meillä on pitkä historia ja vahva osaaminen asumisen alalta. Tunnemme kotikaupunkimme ja sen asukkaat. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään juuri sinun elämäntilanteeseen sopiva koti!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Mariankatu 19, 15110 Lahti

Puh: 03- 851 570

Avoinna

Lahden Talot Oy, Mariankatu 19 A, 15110 Lahti

www.lahdentalot.fi

Asiakaspalvelu Kauppakeskus Trion Palvelutorilla ti-ke klo 9-15, to 9-12

Puhelinaika ma-pe 9-15.

Esittelyvideo

Lahden Talot Oy

Lahden Talot Oy on kaupungin omistama luotettava ja turvallinen vuokrataloyhtiö. Omistamme noin 7000 hyväkuntoista asuntoa eri puolilla kaupunkia. Olemme siis seudun suurin vuokranantaja, joka rakennuttaa, omistaa, ylläpitää ja tarjoaa vuokra-asuntoja Lahden seudulla. Lahden Talojen visio on olla turvallisen, terveellisen ja kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edelläkävijä. Olemme toimineet Lahdessa jo vuodesta 1998, joten meillä on pitkä historia ja vahva osaaminen asumisen alalta. Tunnemme kotikaupunkimme ja sen asukkaat. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään juuri sinun elämäntilanteeseen sopiva koti!