Seuraa

Tapio Kiviaho

TJ, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 0456705570

Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy palvelee asiakkaitaan täysipainoisesti ja tyylikkäästi välittäen asiakkaideni parhaaksi. Meille on tärkeää palvella sekä asuntojaan myyviä että uutta kotia etsiviä asiakkaita parhaamme mukaan laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Ja sähköiset asunto- ja kiinteistökaupan palvelut helpottaa arkeasi. Toimeksiannot ja kaupat siis vaikka kotisohvalta tai laiturin nokasta.

Välitämme omakotitalot, rivitalo asunnot, kerrostalo asunnot, liikekiinteistöt, teollisuustilat, tontit, kesäasunnot ja mökit ym. tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Kiinteistönvälitys on lähellä sydäntämme ja haluamme auttaa aiheessa asiakkaitamme täysillä. Välitämme asuntosi olipa sen sijainti Seinäjoki, Ilmajoki, Nurmo tai mikä vaan kunta tai kaupunki n. 100 km:n säteellä Seinäjoelta. Kohteidemme kuvaukset hoituu ammattitaidolla asuntokuvauksen ammattilaisen toimesta. Laatu kuvissa on yksi aihe, joka on avainasemassa meidän "Tyylikkäästi välittäen" slouganimme takana.

Yhteistyön merkeissä autamme sinua myös löytämään tehokkaan välittäjän mistä sitten kohdettasi myytkin. Kysy rohkeasti – haluamme auttaa asuntoasioissasi mielellämme.

Tervetuloa toimistollemme osoitteeseen Kauppakatu 19 L 3, 60100 Seinäjoki, niin jutellaan asiastasi tarkemmin. Yhdessä löydämme ratkaisut tarpeisiisi asuntoasioissa olipa sitten kyse myynnistä tai tulevaisuuden hankintasuunnitelmista.

Myös ulkomaankohteiden myyntiin tai hankintaan ”avaimia” löytyy osoitteestamme.

Lämpimästi tervetuloa tyylikkäästi ja asiantuntemuksella välittävän Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy:n asiakkaaksi uudet ja jo tutuksi tulleet ystävät.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Sähköiset kiinteistö- ja asuntokaupat.