Seuraa

Oskari Tuominen

Puh. 0503737819

Pienestä pitäen olen ollut vahvasti ulospäin suuntautunut sekä nauttinut suuresti sosiaalisesta kanssakäymisestä ihmisten kanssa. Tämä on varmasti yksi niistä syistä, miksi vuoden 2006 marraskuussa isäni ja äitini tarjosivat minulle paikkaa perheyrityksemme parissa. Tätä nykyään yrityksemme LKV Tuomiset Oy on vahvasti veljeni ja minun ohjaksissa.

Työntekoani on tukenut koulutukset! Olen suorittanut LKV-pätevyyden, kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä kiinteistöedustajan tutkinnon (KED). Olen myös saanut valtuuden toimia kaupanvahvistajana.

Toimin tällä hetkellä Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjien hallituksessa jonka lisäksi olen toiminut Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuvaliokunnan jäsenenä sekä Opetushallituksen alaisuudessa toimivassa Kiinteistönvälitysalan tutkintotoimikunnassa puheenjohtajana.

Olen vuosien varrella erikoistunut uudiskohteiden sekä vuokra-asuntojen välitykseen perinteisen asuntokaupan lisäksi. Olemme toimineet yhteistyössä useiden rakennuttajien kanssa (mm. Peab, Treeva Rakennus, AuraRakennus, MVP Team). Lisäksi olen hallinnoinut usean sijoittajan asuntomassaa menestyksekkäästi jo yli 15 vuoden ajan. Aktiivista ja päättäväistä toimintatapaani on osattu arvostaa tilanteissa, joissa kaupan syntymiseen on vaadittu muutakin kuin pelkkä leveä hymy ja allekirjoitus.

Elämässä on oltava muutakin kuin työ. Elämä maaseudun rauhassa perheen ja koiran kanssa tuo hyvää vastapainoa muutoin melko hektiselle yrittäjyydelle. Urheilu sen kaikissa muodoissa niin kentällä kuin katsomossa on ja tulee aina olemaan iso osa minua.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, uudiskohteet, vapaa-ajan kohteet sekä kiinteistönjalostus.