LOKAL LKV

Lokal on uudiskohteiden asiantuntija, joka keskittyy Turun ja ympäristökuntien uusien ja rakenteilla olevien asuntojen ja liiketilojen myyntiin ja vuokraukseen sekä erilaisiin konsultointipalveluihin. Tarjoamme monipuolisia palveluja niin sinulle, joka haluat ostaa, myydä tai vuokrata uuden kodin kuin myös rakennuttajille ja asuntosijoittajille. Rakennuttajapalvelut muodostavat ison osan toiminnastamme niin rs-dokumenttien kuin sisustusmateriaalien suunnittelun ja myynnin osalta. Materiaalipalvelut ovat kasvava osa toimintaamme, mm. laadukkaat laatat ja työtasot löydät kauttamme hyvän palvelun kera. Lokal pitää taloista ja ihmisistä, meillä on hyvä palvelu ja osaamme uudisasuntokaupan.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Logomo Byrå, Vaunukatu 9, 20100 Turku

Puh: 040 142 1171

Uudempaa asumista

LOKAL LKV on uudiskohteiden asiantuntija, joka keskittyy Turun ja ympäristökuntien uusien ja rakenteilla olevien asuntojen myyntiin ja vuokrauspalveluun. Tarjoamme palveluja niin sinulle, joka haluat ostaa, myydä tai vuokrata uuden kodin kuin myös rakennuttajille ja asuntosijoittajille.

Hyväntuuliset Ihmiset, toimiva arkkitehtuuri, kaunis sisustus ja rento elämänmeno tuovat iloa ja väriä jokaiseen päiväämme. LOKAL pitää taloista ja ihmisistä ja on kiinteistönvälitystoimisto, joka keskittyy uudempien asuntojen välittämiseen.