Seuraa

Mika Grönlund

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, PTM
Puh. 0503034069

Tervehdys! Olen Mika, asuntojen myynnin rautainen ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella, ja kiinteistönvälittäjänä olen toiminut jo 13 vuotta. Tämä ala on minulle enemmän kuin työ – se on elämäntapa, josta nautin suunnattomasti ja jonka tuomat haasteet inspiroivat minua päivittäin.

Tavoitteenani on saavuttaa 100% asiakastyytyväisyys ja varmistaa turvallinen asuntokauppa. Pyrin aina saamaan asiakkaileni kodin vaihdosta mukavan kokemuksen sekä asunnosta parhaan mahdollisen markkinahinnan. Lukuisat tyytyväiset asiakkaani suosittelevat minua, mikäli etsit luotettavaa kumppania asuntokaupoillesi.

Minulle olisi suuri kunnia saada välittää juuri teidän kotinne. Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos kaipaatte ahkeraa, mukavaa ja aina parhaansa antavaa kiinteistönvälittäjää. Olen koulutettu ammattilainen, joka todella välittää asiakkaistaan ja on valmis hoitamaan elämänne tärkeimmät kaupat – olipa kyseessä sitten myynti, osto tai konsultaatio kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Tulette huomaamaan, että minä teen työni sydämellä ja intohimolla, jotta te voitte tehdä asuntokaupastanne sujuvan ja onnistuneen kokemuksen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Auktorisoitu Pientalomyyjä ja Talotekniikan tunteminen:

Olen intohimoinen ja kokenut ammattilainen, erikoistunut arvoasuntojen ja pientalojen myyntiin.
Laillistettuna kiinteistövälittäjänä ja Auktorisoituna pientalomyyjänä tuo osaaminen on kulmakiveni, ja talotekninen asiantuntemukseni täydentää vahvasti tätä kokonaisuutta.

Arvoasuntojen Myynti:
Syvällinen ymmärrykseni arvoasuntomarkkinoista ja kykyni tunnistaa yksilölliset piirteet tekevät minusta luotettavan kumppanin arvokkaiden kiinteistöjen myynnissä. Käsitykseni nykyisistä markkinatrendeistä ja analyyttinen lähestymistapani auttavat minua tarjoamaan realistisia hinta-arvioita ja kehittämään kohdekohtaisia myyntistrategioita.

Pientalojen Myynti:
Auktorisointi pientalomyyjänä on vahvistus kyvystäni palvella asiakkaitani laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Pienitalojen myyntiprosessissa korostuu paitsi myyntiosaaminen myös kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita ja ohjata heitä kohti oikeita ratkaisuja. Asiakastyytyväisyys on minulle ensisijainen tavoite.

Talotekninen Tuntemus:
Talotekninen osaamiseni on ratkaiseva etu myyntiprosessissa. Tiedän, miten esitellä taloteknisiä ominaisuuksia houkuttelevalla tavalla ja selittää niiden arvo ostajille. Tämä syventynyt tekninen ymmärrys ei ainoastaan auta myyntiprosessin sujuvuudessa, vaan myös lisää kiinteistön arvoa potentiaalisten ostajien silmissä.

Yhdistämällä liiketoimintaosaamiseni, auktorisoidun pientalomyyjän statukseni ja vahvan taloteknisen tuntemukseni, tarjoan kokonaisvaltaisen ja ammattitaitoisen lähestymistavan kiinteistöjen myyntiin. Tavoitteeni on tehdä jokaisesta myyntiprojektista sujuva ja menestyksekäs kokemus niin myyjille kuin ostajillekin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat luotettavan kumppanin arvoasuntojen ja pientalojen myyntiin!

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Pystyimme luottavaisesti antamaan koko asunonmyynti prosessin Mikan osaaviin käsiin. Kaikki mitä Mika lupasi, myös toteutui sovitusti tai jopa vielä paremmin. ??"

EINI RUUSKANEN – MYYJÄ

"Mika on kerrassaan huikea tyyppi. Hän tunnistaa erilaiset ihmiset ja osaa löytää oikean tavan vaikuttaa heihin positiivisesti. Hän on myös realistinen myyntihinnan asetuksen kanssa ja pyrkii hoitamaan myynnin mahdollisimman tehokkaalla tavalla käyttämällä niitä hyviä keinoja mitä hänellä on sen edistämiseksi. Vaikka Mikalla on monta rautaa tulessa samaan aikaan on hän läsnä ja kuuntelee. Mika myös osaa elää jokaisen neuvottelun elinkaaren niin, että hän on tarvittaessa tavoitettavissa ja antaa vastauksia. Huikea tyyppi ja lunasti kyllä meillä kaikki odotukset."

TEIJA KAITAINEN – MYYJÄ

"Hyvin asiantunteva ja sitoutunut, tiesi ja tunsi markkinatilanteen. Osaaminen myös teknisesti näkyi kauppaa tehtäessä ja loi turvallisuuden tunnetta."

MYYJÄ

"Nord Lkv:n välittäjä Mika Grönlund ylitti kaikki odotukseni. Haluan teidän tietävän, että olen 30 henkisen palveluyrityksen omistaja noin 40 vuoden ajalta. Mikaa on hankala arvostella, koska ne hienot sanat mitä häneen osuu ei ole vielä keksitty. Monta kymppiä kokonaisuudesta. Tulen suosittelemaan Mikaa välittäjänä, jos ytäväni ovat vaihtamassa asuntoa. Iso Kiitos Mika!"

KAI VALLINEVA, ASIAKAS

"Mikalta saamamme palvelu oli mutkatonta, nopeaa, rehellistä ja hyvin ystävällistä. Mikan kanssa oli helppo toimia ja kaupanteosta jäi hyvä fiilis."

ANNA JA JUHO-PEKKA, OSTAJA

"Oli erittäin avulias koko prosessin vaikka ”diili oli jo clousattu”. Varmasti jatkossakin tulee käytettyä Mikaa, jos myyntiaikeita ilmenee!"

OSTAJA

"Välittäjä oli erittäin taitava! Hän tiesi taloista yleensä paljon. Lisäksi hän osasi herättää luottamusta. Sormi ei mennyt suuhun yhdenkään kysymyksen tai asian kohdalla ja hän näki asioissa positiivisen puolen. Oli erittäin mukava asioida hänen kanssaan. Uskon, että tämä välittyi vahvasti myös ostajille ja siksi kaikki sujui meidän näkövinkkelistä mutkattomasti ja helposti. Olen erittäin tyytyväinen välittäjään!"

ASIAKAS

"Jäi erittäin ammattitaitoinen kuva. Ensi kertaa asuntoa myydessä ei ollut aikaisempaa kokemusta niin sain hyvin vastauksia, ehkä vähän tyhmiinkin, kysymyksiin. Koko prosessin ajan oli erittäin luottavainen ja rauhallinen olo. Asiat menivät niinkuin toivoinkin."

ANNA VALKOVUORI – MYYJÄ