OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Savonlinna

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Savonlinna

Savonlinnan toimiston kautta löydät kaikki Savonlinnassa ja ympäristökunnissa; Kerimäki, Punkaharju, Enonkoski, Savonranta, Sulkava ja Rantasalmi, välittämämme asunnot ja vapaa-ajankohteet. Saat kauttamme myös asiantuntevaa vuokra-asuntojen välityspalvelua. Muina aikoina meidät tavoittaa matkapuhelimistamme.

Kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, ota yhteys sähköpostitse, tule käymään tai soita - hoidamme asuntoasiasi kuntoon. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Yhteystiedot

Olavinkatu 46, 57100 Savonlinna

Puh: 010 258 8565

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV