OP Koti Lounaismaa Oy LKV | Somero

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla!

Tervetuloa OP Kotiin, me tunnemme Someron kuin omat taskumme. Ismo toimii Somerolla kiinteistönvälittäjänä ja on todellinen asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntija. Hänellä on LKV-tutkinto ja kokemusta kiinteistönvälityksestä löytyy jo 13 vuoden verran.

Miko on tuore asuntomyyjä ja hän on kartuttanut kokemusta laajalti pankki- ja myyntialalta. Asiakaspalvelu on Mikolle tuttua ja hän haluaa aina asettaa asiakkaan eli Sinun asiat ykköseksi.

OP Kodista saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Somero, me tunnemme kaupungin, asuinalueet, asunnot ja asumisen läpikotaisin ja olemme alueemme markkinajohtaja. Kun ajatuksissa on uuden kodin ostaminen tai vanhan myyminen, ota meidät avuksesi. Saat ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän jonka tärkein tehtävä on ratkaista Sinun asuntoasiasi kerralla kuntoon. Oman välittäjäsi lisäksi me kaikki välittäjät myymme juuri Sinun asuntoasi. Saat myös Suomen luotetuimman kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut käyttöösi.

Me huolehdimme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa murhetta asiasta. Sinä asiakkaana olet meille kaikista tärkein. Olemme säännöllisesti Sinuun yhteydessä sillä tavalla kuin haluat. Löydämme sopivan ratkaisun ja haluamme myös kuulla mitä Sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Palkkioomme sisältyy aina:

Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen sekä myyntistailaus. Ammattilainen valitsee hyvät kuvakulmat ja tuo kotisi parhaat puolet esiin.

Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi.

Kotisi markkinoinnissa käytämme tehokkaimpia markkinointikanavia ja olemme näkyvillä siellä missä ihmiset ovat (digitaalikanavat, sosiaalinen media, printti ja tapahtumat).

Omistaja-asiakkaana saat myös etuja OP Kodin palveluista, välityspalkkiostamme saat 250 euron alennuksen. Alennus ei koske vähimmäispalkkiota. Omistaja-asiakkaana voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

OP:sta saat kaiken kerralla: kiinteistönvälityksen, pankkipalvelut ja vakuutukset. Kannamme vastuumme tekemisestämme, emme peri kuluja ellei kauppaa synny.

OP Koti on tuonut yhteen asunnon ostajat ja myyjät jo vuodesta 1946. Voit jättää kiinteistönvälityksen huoleksemme levollisin mielin ja keskittyä unelmiesi toteuttamiseen.

Ota yhteyttä heti, haasta meidät ja vaadi parasta!

PALVELUHINNASTO: Asuinkiinteistöt ja -huoneistot 4,96 % velattomasta kauppahinnasta. Vapaa-ajan kohteet 4,96 % velattomasta kauppahinnasta. Asuinhuoneistojen minimipalkkio 3 000 euroa. Asuinkiinteistöjen minimipalkkio 4 000 euroa. Vapaa-ajankohteiden minimipalkkio 5 000 euroa. Lisäksi lisätään asiakirjakulut 245 euroa. Ei kuluja ellei kauppaa.

Yhteystiedot

Joensuuntie 13, 31400 Somero

Puh: 010 256 1312

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin. OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

OP Koti Lounaismaa Oy LKV