OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Lahti

OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Lahti

Meillä kaikki myy yhdessä kaikkia koteja, loma-asuntola, maatiloja ja liiketiloja. Eniten myyntivoimaa - eniten kohtaamisia ostajien kanssa. Parhaat kaupat - nopeasti ja kerralla oikein. Koti on ihmisen paras paikka.

Tervetuloa OP Kotiin Heikki Raitanen ja Lahden välittäjät

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 20, 15140 Lahti

Puh: 010 256 7700

Avoinna

9.30 - 16.30

muina aikoina päivystäjä palvelee kaikkina päivinä

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Oy LKV