OP Koti Pirkanmaa Oy LKV | Tampere

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

OP Koti palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Olit sitten myymässä asuntoasi tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Valitessasi meidän kumppaniksi kiinteistönvälitykseen, kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena välitystoimijana tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme. Palvelemme sinua Tampereella ja ympäristökunnissa; toimipisteemme löydät Hämeenkadulta Tampereelta sekä Kangasalta. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Kodissa!

Yhteystiedot

Hämeenkatu 6 A, 33100 Tampere

Puh: 010 254 6800

Avoinna

Avoinna ma-pe klo 9-17

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Oy LKV