Reagle Oy

Not Just an Advisor

Reagle on vuonna 2017 perustettu ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupallisen kiinteistöalan neuvonantoyrityksistä. Yrityksemme on kokonaan operatiivisen johdon omistuksessa ja toimimme riippumattomasti.

Tarjoamme neuvonanto- ja konsultointipalveluita kiinteistöjä omistaville ja hallinnoiville organisaatioille, sekä toimitiloja tarvitseville yrityksille. Toimintamme muodostuu kuudesta erillisestä palvelukokonaisuudesta: Myynti- ja ostoneuvonanto, Arvonluonti ja vuokraus, Vuokralaisedustus, Strateginen- ja rahoitukseen liittyvä neuvonanto, sekä Kiinteistöarviot ja markkinatutkimus.

Not just an Advisor: Emme ole vain Neuvonantaja, vaan tavoitteenamme on uudistaa toimintakenttää kokonaisvaltaisesti ja olla merkittävä toimija Pohjoismaissa. Kiinteistö- ja rakennusalalla hyödynnetään sekä omaksutaan huonosti uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia, ja kaupallisten kiinteistöjen neuvonantotoiminta on geneerisesti melko epätehokasta. Meidän palvelumme, toimintamme ja prosessimme ovat tehokkaita, ennakkoluulottomia ja täysin läpinäkyviä.

Yhteystiedot

Kalevankatu 6, 00100 Helsinki

Puh: 044 989 2887

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät