Merita Sipovaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED / Meritasi LKV Oy
Puh. 0456066565

Olen Merita ja työskennellyt rakastamassani työssä, eli kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2017. Menestykseni salaisuus on asiakkaideni tyytyväisyys ja heidän kanssaan luotu luottamus valita ja suositella minua välittäjäksi uudelleen ja uudelleen. Tärkeintä minulle on hoitaa jokainen minulle luotettu toimeksianto aktiivisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Laadin oman markkinointisuunnitelman jokaiselle asunnolle ja kohteelle sopivaksi. Tiimiini kuuluu ammattilaiset; stailaaja ja kuvaaja, joiden kanssa saamme kotisi parhaat puolet esiin.

Olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi, ole minuun yhteydessä ja toteutetaan sinun asuntounelmasi!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Merita teki kaikkensa, jotta kotimme saatiin myytyä!"

Myyjä

"Kaikki hoitui paremmin, kuin hyvin. En voisi olla tyytyväisempi Meritan työpanostukseen. Kiitos!"

Ostaja

"Kaikki sujui erinomaisesti. Ei ole mitään valittamista. Merita vastasi nopeasti viesteihin ja oli oma-aloitteisesti yhteydessä. Miellyttävä välittäjä."

Ostaja

"Loistomukava välittäjä, joka sai nyt vaikeinakin aikoina tulosta aikaan, vaikka kohde ei varmasti ollut helpoin myytävä. Kommunikointi oli sujuvaa."

Myyjä

"Kaikki sujui loistavasti ja asunto menikin alle viikossa. Huippu työtä, suosittelen ja käytän myös jatkossa."

Myyjä

"Kiitos! <3 Merita näytti taitonsa neuvottelutilanteessa. Loistava tulos, joka yllätti minut positiivisesti."

Myyjä

"Merita hoiti meidän asunnon myynnin todella hyvin. Haastavia hetkiä oli useita, mutta hän pysyi rauhallisena ja oli hyvin tietoinen miten kannattaa edetä. Merita on vahva ammattilainen, erittäin ystävällinen ja luotettava välittäjä. Suosittelemme lämpimästi. Kiitos Merita <3!"

Myyjä

"Valitsimme Meritan usean välittäjän joukosta, koska hän antoi itsestään niin hyvän ensivaikutelman. Tämä vaikutelma ei muuttunut myöhemminkään. Merita hoiti myynnin erittäin ammttitaitoisesti ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan. Asunto tuli myydyksi nopeasti niin, että olimme tyytyväisiä myyntihintaan. Voin lämpimästi suositella Meritaa muillekin asuntoa myyville!"

Myyjä