RE/MAX Aitio / Asuntoaitio Oy LKV

Markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa!

Kotisi on täynnä muistoja, mutta myös merkittävä osa omaisuuttasi. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, kuka asunnon myyntiä hoitaa. Kokeneen RE/MAX-kiinteistönvälittäjän avulla saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan helposti ja nopeasti. Myymme asuntosi aina markkinoiden parhaaseen mahdolliseen hintaan. Meillä saat käyttöösi henkilökohtaisen RE/MAX-välittäjän, joka hoitaa asunnon myyntiprosessin alusta loppuun saakka. Saat asunnollesi markkinoiden laajimman näkyvyyden sekä Suomessa että ulkomailla. Sekä myös sosiaalisessa mediassa. Välittäjämme ovat koulutettuja Kiinteistönvälitysalan ammattilaisia. Osakehuoneistojen ja kiinteistöjen lisäksi meiltä löytyy osaajia myös uudiskohteille ja liiketiloille. Tervetuloa tapaamaan meitä!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11 C, 02230 Espoo

Puh: 050 477 3911

Avoinna

Toimistomme on puhelimitse ja sähköpostilla aina avoinna. Tavoitat meidät paikan päällä arkisin kesäaikaan klo 10-17 ja muulloin klo 10-18. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Tai sovi tapaaminen etukäteen, tervetuloa!

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Miksi RE/MAX?

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.  REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella yli 420 välittäjän voimin.  Mitä voimme tarjota? 1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.  2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.  3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai  esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.   Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

RE/MAX Finland