RE/MAX Eximas

RE/MAX Eximas RE/MAX Finland

RE/MAX Eximas Oy LKV

RE/MAX Eximas on uuden ajan välitysliike, toimipaikkana Mäntsälä ja toiminta-alueena koko Etelä-Suomi. Olemme muuttaneet Mäntsälän parhaalle paikalle Asunto Oy Mäntsälän K2:n täysin uusiin katutason liiketiloihin. Meidät löydät Keskuskadun ja Lahdentien kulmasta, tervetuloa! Energinen ja tehokas myyntityö, laadukkaat kuvat ja materiaalit sekä vahva lakiosaaminen erottavat meidät muista. Alueen markkinajohtajan kokemus ja vahva paikallistuntemus luo varmuutta. Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Meillä RE/MAX:lla ei ole aluerajoja, vaan luottovälittäjäsi palvelee sinua, missä ikinä kohteesi onkaan. Mikäli olet kiinnostunut RE/MAX:n kohteista ulkomailla, voimme myös tällöin auttaa sinua löytämään unelmiesi kohteen. Usein voimme tarjota myös suomenkielisen palvelun kohteessa. Erinomaisia välittäjiä, erinomaisia tuloksia.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Keskuskatu 2 A 6, 04600 Mäntsälä Puh: 019 688 3624
Ma-to klo 10-17 Pe klo 10-15 Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yrityksen sivut

Miksi RE/MAX?

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.   REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella lähes 400 välittäjän voimin.   Mitä voimme tarjota? 1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.   2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.   3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai  esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.     Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti