RE/MAX Noste

RE/MAX Noste RE/MAX Finland

Valitse RE/MAX!

Pyydä avuksi kotisi tai asuntosi myyntiin energinen ja osaava joukko. Meillä on laadukkaat myyntikuvat, huippumateriaalit sekä aktiiviset välittäjät!
Teemme selvitystyön ennen asuntosi myynnin aloittamista laintuntevasti ja tarkasti.  Soita ja sovi aika niin kerromme lisää!
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Viipurintie 2, 15150 LAHTI

Miksi RE/MAX?

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.   REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella lähes 400 välittäjän voimin.   Mitä voimme tarjota? 1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.   2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.   3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai  esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.     Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti