Seuraa

Sam Kamras

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Puh. 0408373465

Autan myymään tontit, asunnot ja muut kiinteistöt. Olen energinen, tarmokas ja periksiantamaton. Toimin kiinteistönvälittäjänä RE/MAXilla. Tekemisen haasteet motivoivat minua painamaan eteenpäin. Tykkään ideoida ja suunnitella kohteille myyntisuunnitelmia, videoita ja muuta myyntimateriaalia. Olen tarvittaessa nopea liikkeissäni, mutta myös laskelmoin mikä asia olisi järkevin tehdä sillä hetkellä. Tarjousneuvotteluissa pyrin aina saamaan molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun, vaikka ratkaisun saaminen ensin näyttäisikin toivottomalta. Usein aika ja uudelleen yrittäminen tekevät tehtävänsä, koska minulla on yrittäjähenkeä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Tontit. Olen myynyt paljon tontteja, joten sen puolen ammattitaito on vahvoja puoliani. Myös asunnot ja omakotitalot kuuluvat jokapäiväiseen työn kuvaani.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Kauppa syntyi nopeasti ja tavoitehinnalla.” 10"

Marjatta Asunmaa

"”Asiointi välittäjän kanssa sujui alsta alkaen erittäin hyvin. Olen tyytyväinen, että valitsin juuri hänet tähän tehtävään.” 10"

Hannele Stubbe

"”Kyse oli tonttikaupasta. Hyvin meni, hieman enemmän väliaikatietoja. Voi olla, että ostajalta näitä ei myöskään saanut” 9"

Seppo Tapio Viljanen