Seuraa

Stevens Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Team Elite Myyntijohtaja
Puh. 0458531100

Kotisi ei tarvitse esittelijää tai ovienavaajaa, vaan omistautuneen myynnin ammattilaisen.

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2013 sekä palkittu lukuisia kertoja kiinteistönvälitysalalla erinomaisesti suoritetusta työstä. Mittareina toteutuneet asuntokaupat, myynti sekä asiakastyytyväisyys. Kauppamäärät ja lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestani. Viimeisimpänä saavutuksena RE/MAX Hall Of Fame ja RE/MAX Suomen paras välittäjä numero viisi vuonna 2023.

Ylivoimaisesti paras tunne tulee siitä, kun yhteinen myyntiprosessi saadaan maaliin, jokaista kaupan osapuolta kunnioittaen. Monista asiakkaista onkin tullut pitkän ajan ystäviä.

Periksiantamattomuus, läpinäkyvyys toiminnassa, positiivisella asenteella toimiminen sekä asiakasläheinen työtapa ovat johtaneet siihen, että asiakkaani soittavat minulle yhä uudestaan ja suosittelevat eteenpäin.

Jokainen asiakas ja jokainen koti ovat erilaisia, siksi tarjoan Sinulle henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeisiin sopivaa palvelua.

Otathan yhteyttä, niin laitetaan puheet teoiksi.

RE/MAX Suomen paras asiakastyytyväisyys yksilönä vuonna 2021 & 2023, yli 450 välittäjän joukosta. RE/MAX Hall Of Fame LKV,LVV, Kaupanvahvistaja Kokemusta alalla 10+ vuotta.

Yhteistyöterveisin 

Stevens Heikkinen, Myyntijohtaja, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Espanja

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunnot sekä arviolausunnot ja hintanäkemykset.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä vaikutti luotettavalta ja ammattitaitoiselta ja osoitti myöhemmin meidän asenteet hänestä oikeiksi. Erittäin hyvä myyntikokemus."

Myyjä

"Olen tyytyväinen välittäjän toimintaan. Välittäjä kuunteli ja pyrki toteuttamaan toiveeni kaupanteon aikataulusta. Samoin informoi hyvin prosessin etenemisestä ja antoi väliaikatietoja. Ei oikeastaan löydy moitittavaa."

Myyjä

"Stevens Heikkinen esiintyi kohteliaasti ja luontevasti sekä antoi vaikutelman, että hänellä oli kylliksi aikaa sekä myyjälle että ostajalle. Hän myös noudatti tarkasti korona-ajan suojamääräyksiä."

Myyjä

"Stevens teki vaikutuksen heti ensitapaamisella. Poikani ja minä olimme paikalla ja kummallekin syntyi vaikutelma ammattitaitoisesta ja osaavasta myyjästä, joka ei turhaa arkaile. Syntyi heti hyvä vuorovaikutus, ja mielikuva aktiivisesta myyjästä. Hän myi itsensä meille perustelemalla osaamistaan ja kertomalla myyntisuunnitelman. Ensivaikutelma aktiivisesta ja peräänantamattomasta myyjästä, joka ei helpolla luovuta pysyi koko myyntiprosessia ajan, vaikka itseltä usko alkoi loppua muutaman kerran."

Myyjä

"Kaikki sujui minun kannaltani todella hyvin. Välittäjä joutui tekemään extratyötä johtuen alivuokralaisesta. Ensivaikutelma oli, että hän on mukava, luotettava ja ammattilainen..Ensivaikutelma vastasi todellisuutta."

Myyjä

"Välittäjä oli luotettava, ja hoiti työnsä alusta loppuun hienosti. Talo myytiin nopeasti, ja kaikkiin vastaan tulleisiin ostajan ja myyjän välisiin kauppaan liittyviin asioihin löytyi helposti ratkaisut. Hyvää palvelua."

Myyjä

"Aktiivinen ja ihmisläheinen välittäjä. Asiat hoitui hyvin sovitussa aikataulussa. Tunnelma ei ollut liian "ammatillinen" ja kireä. Tunnelma syntyi rennoista kaupoista luotettavalla ammattitaidolla. RE/MAX ollut aiemmin itselle vieraampi, ensikokemus ylitti odotukset."

Myyjä

"Kaikki sujui hyvin ja palvelu oli erinomaista. Stevens toimi ammattitaitoisesti joka osa-alueella, ja voin lämpimästi suositella häntä myös tuttavilleni."

Myyjä

Esittelyvideo