Seuraa

Janita Eloranta-Kuusisto

LKV, LVV, KED, julkinen kaupanvahvistaja, partner
Puh. 0503014600

Moi,

Olen Janita, kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), kiinteistöedustaja (KED) sekä Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Solid Housella olen työskennellyt vuodesta 2018 lähtien. Vahvuuteni tässä työssä ovat alan koulutuksen lisäksi työmotivaatio, hyvä paikallistuntemus sekä aktiivinen työote. Koen, että välittäjän on tärkeää pysyä alan kehityksen mukana ja tähän olenkin itse panostanut. Haluan olla kaikille asiakkaille luottamuksen arvoinen ja hoitaa jokaisen kodin myynnin kunnialla loppuun. Asiakkailta olen saanut kiitosta mm. aktiivisuudestani, ammattitaidostani, neuvottelukyvystäni, täsmällisyydestäni ja luotettavuudestani.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Erityisosaaminen

Julkinen kaupanvahvistaja

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Janita on asiallinen ja mukava välittäjä. Esittely, lisätiedot ja kauppa kävivät jouhevasti. Vastauksia sai tarjousvaiheessa odottaa todennäköisesti myyjäosapuolesta johtuvista syistä."

OSTAJA, SALO

"Erittäin asiakas- ja yrittäjälähtöinen välittäjä, joka piti asiakkaan koko prosessin ajan tietoisena, missä mennään. Lisäksi kuunteli ja muutenkin osasi tehdä realistisen arvion kohteesta ja siitä, että miten kauppaa tehdään."

MYYJÄ, SALO

"Kiitos, mahtava välittäjä. Ehdottomasti suosittelen Janitaa."

MYYJÄ, SALO

"Janita on aivan loistava! Kaikki sujui mallikkaasti."

MYYJÄ, SALO

"Yhteistyö välittäjän kanssa sujui hyvin. Myytävä kohde meni kaupaksi yllättävän nopeasti."

MYYJÄ, SALO

"Aktiivinen ja aikaansaava välittäjä, joka teki loistavaa työtä. Se näkyi yhteydenpidossa asiakkaaseen sekä kaikkien asioiden hoitumisessa ilman jahkailua tai viivytyksiä.Janita palautti uskoni hyvään suomalaiseen myyntityöhön."

MYYJÄ, SALO

"Ostin asunnon muutama vuosi sitten ja välittäjän ammattitaito ja neuvottelukyky huomioon ottaen ei tarvinnut kahta kertaa harkita kuka on valintani asunnon myyntiä ajatellessa! Myynti tapahtui nopeasti molempien osapuolten tyytyväisyys oli enemmän kuin taattu!!"

MYYJÄ, SALO

"Sujuvaa ja suoraa kaupankäyntiä!"

ARO, SALO

"Janita Eloranta on erittäin palveluhenkinen, ammattitaitoinen, täsmällinen, rauhallinen, kärsivällinen ja ystävällinen kiinteistövälittäjä. Jo sopimusta neuvoteltaessa välillämme syntyi luottamus, ja kun henkilökemiat toimi hyvin; lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen."

JUHA, MYYJÄ

"Täsmällistä ja reipasotteista välitystä, suosittelen Janitaa lämpimästi!"

MIKKO, SALO

"Janita todella ammattitaitoinen, ystävällinen, luotettava ja hän piti meihin yhteyttä niin, että olimme koko ajan ns. ajantasalla tilanteesta. Janitan kanssa työskentely oli kaikkineen helppoa, mutkatonta ja mukavaa !! Janita todellinen asiakaspalvelun "helmi" , iso suositus ja kiitos hänelle !! :)"

MYYJÄ, SALO

"Janita hoiti asuntoni myynnin ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Olin työni puolesta muuttanut toiselle paikkakunnalle enkä päässyt hirveän usein käymään Salossa. Janita ymmärsi tämän ja hoitikin minun puolestani esim. Loppusiivouksen asuntoon. Asuntoni saatiin myytyä hyvällä hinnalla ja suht nopeaa koronasta huolimatta. Tätä voi mielestäni pitää ammatinaisen merkkinä! Minulle tuli tunne, että Janita ja Solid House välittää juuri minun asunnostani ja minusta. Tälläistähän välittäjän kanssa asioinnin pitäisi aina olla. Kiitos!"

HUOJENTUNUT MYYJÄ, SALO

"Sujuvaa välittämistä! Iloinen ja energinen ote jolla pääsee eteenpäin. Osaava ja joustava tekijä."

MYYJÄ, SALO

"Nopea kauppa, hyvät kuvat, hyvä yhteydenpito ja kaikin puolin asiallista työtä. Suosittelen Janitaa!"

JENNI, SALO

"Kohde meni kaupaksi kahdessa päivässä pyyntihintaan, olen luonnollisestikin erittäin tyytyväinen. Välittäjä oli käytettävissä todella helposti koko prosessin ajan, ja asiat käytiin jo ennen sopimuksen tekoa tarkasti läpi. Valitsimme Solid Housen mm. laadukkaiden myyntikuvien vuoksi, ja tälläkin kertaa kuvat olivat mielestäni upeat."

MYYJÄ, SALO

"Kaikki meni niiiiiin hyvin! Janita huolehti ihanasti myös meistä ostajista! Piti meidät kokoajan ajantasalla ja kertoi mitä tapahtuu! Iso kiitos Janitalle joka oli mukana toteuttamassa meidän unelmaa!!!"

OSTAJA, SALO

"Kiitos Janita! Asuntoni löysi nopeasti uuden omistajan ja palvelu oli erittäin ammattimaista, luotettavaa ja luontevaa. Pidit hyvin ajan tasalla näytöistä ja tuli tunne että asunnon myynti on hyvissä käsissä. Vahva suositus!"

PETRI, SALO