Seuraa

Juho Viljanen

Puh. 0407417522

Toimitilojen ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Ymmärrys toimitilakiinteistöjen ominaisuuksista on ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakas saa parasta palvelua.

Juho on toiminut RHG:n toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien. Toimitilaliiketoiminnan parissa hän on työskennellyt jo vuodesta 2006 alkaen, ja vuosien varrella hankittu vankka kokemus näkyy tänä päivänä niin kohteen kuin asiakkaan tarpeidenkin kokonaisvaltaisena ymmärryksenä. Tätä osaamista Juho hyödyntää asiakkaalle parhaiden ratkaisujen löytämisessä.

Juholla on monipuolista asiantuntemusta toimitilaliiketoiminnasta. Hän on tehnyt töitä kattavasti kaikenkokoisten kohteiden, niin pienempien kuin yli 10 000 m² kokoisten toimitilojen parissa. Juho on ollut kartoittamassa uudiskohteita uusia tiloja etsiville yritykselle avaimet käteen -periaatteella. Hän on myös etsinyt tilavaihtoehtoja valtakunnallisille ketjuille.

Tämän lisäksi Juholla on kokemusta toimitilamanageerauksesta, joten näkemystä toimitilaliiketoiminnasta on kertynyt myös omistajan ja managerin näkökulmasta. Juhon erityisenä kiinnostuksen kohteena on sijoituskiinteistöt.

Yhteistyö Juhon kanssa on joustavaa, sujuvaa ja luotettavaa. Juholle hyvä asiakaskokemus on ensiarvoisen tärkeää ja hän haluaa aina varmistua, että voit asiakkaana olla tyytyväinen saamaasi palveluun.

Ota yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Erityisosaaminen

Toimitilojen myyntiin ja vuokraamiseen liittyy paljon erityispiirteitä verrattuna asuntokauppaan muun muassa arvonlisäveron ja käyttötarkoituksen osalta.

Liiketilat
Varastotilat
Tuotantotilat
Toimistotilat