Unique Premises

Unique Premises - YKSILÖLLINEN TOIMITILAVÄLITYSPALVELU

Relander Unique LKV Oy on v. 2010 perustettu perheyritys, jonka toimitilavälitystoiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Toiminnassamme avainsanoja ovat yksilöllinen palvelu ja ehdoton luottamuksellisuus. Pyrimme kaikessa tekemisessämme ripeään ja aktiiviseen toimintaan.   UNIQUE PREMISES: liike-, toimisto-, varasto-, ja tuotantotilojen myynti- ja vuokrausvälitys, lisäksi tarjoamme erityyppisiä konsultointipalveluita toimitila-asioihin liittyen.

Meillä on useiden vuosien kokemus erityyppisten ja kokoisten toimitilojen vuokraus- ja myyntivälityksestä (toimistotilat, liiketilat kuten myymälät, ravintolatilat, kauppakeskusten myynti- ja palvelutilat, varastot, kuntosalitilat, erityyppiset logistiikka- ja tuotantotilat).

Erityisosaamisalueenamme on lähes 30 vuoden kokemuksella hankittu laaja-alainen tietotaito toimitilapuolen rakennus- ja talotekniikka-alalta. Se luo vankan pohjan toiminnallemme vaativissa toimitilojen myynti- ja vuokrauskohteissa. www.uniquelkv.fi *** Relander Unique LKV Oy, est. 2010, is a real estate agency that offers a fully comprehensive service and operates in the capital city region. Having many years of experience, we are familiar with the special characterics of business premises. Unique Premises: sales and rental services for business premises in the capital city region (office, shop, retail space in the mall or in the retail centre, restaurant, gym, logistics- and production facility, etc).

Our keywords are exclusive and complete confidentiality. In addition, we aspire to be speedy and pro-active in all we do. www.uniquelkv.fi

Yhteystiedot

Eteläesplanadi 2, 00130 HELSINKI

Puh: 044 343 3529

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät