Westhouse LKV [A]

Tunne kun löydät uuden kodin!

Meille välittäminen on sydämen asia. Panostamme työhömme aina sataprosenttisesti asunnon koosta ja hinnasta riippumatta, meidät tunnetaankin ahkerana ja luotettavana kumppanina asunnonvaihtoasioissa. Teemme asumisen unelmista totta!

Meille kotisi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista! Panosta laatuun ja tehokkuuteen - myy Sinäkin kotisi kauttamme!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 16, 02170 Espoo

Puh: 094355100

Avoinna

ma-to 9-17

pe 9-15

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Westhouse LKV

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Tarjoamme turvallista ja luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua 25 vuoden kokemuksella.

Välitämme upeiden asuinhuoneistojen ja omakotitalokiinteistöjen lisäksi myös edukseen erottuvia maatila-, kartano- ja vapaa-ajan kiinteistöjä. Toiminta-alueemme käsittää koko pääkaupunkiseudun, muun Uudenmaan sekä ranta-alueet Sipoosta Nauvoon.

 

 

Toimistomme sijaitsevat paraatipaikoilla Helsingin ydinkeskustassa ja Espoon Haukilahdessa. Mikonkadun toimistomme sijaitsee toisessa kerroksessa, osoitteessa Mikonkatu 2 D ja Haukilahden toimistomme osoitteessa Haukilahdenkatu 16 (Haukilahdenkadun ja Kiiskitien kulmassa) . Lisäksi palvelemme puhelimitse joka päivä 9-21.