443 m²

Tukkutorinkuja 5, Kalasatama, Helsinki

Pinta-ala
443 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Ainutlaatuinen Kalasataman Kampus on huippumoderni ja tekniikaltaan edistyksellinen, mutta tunnelmaltaan lämmin ja viihtyisä toimistotalo. Vetovoimaisen Kalasataman keskiössä sijaitsevassa toimistotalossa henkilöstö saa irti kaikki hyödyt metron nopeista yhteyksistä sekä Kauppakeskus Redin tarjonnasta. Kampukselta kävelee näihin vain muutaman minuutin. Uudiskohteessa on laadukkaat ja harmoniset pintamateriaalit, valtavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja lähes kolmen metrin huonekorkeus. Ikkunoista aukeaa mieleenpainuvat kaupunki- ja merimaisemat, jotka saavat avarat avotoimistot tuntumaan entistä tilavammilta. Toimistojen keskiössä on suuri valoatrium, joten valo tulvii tiloihin joka suunnasta. Lähes koko talon halkaisevan atriumin pohjalle avautuu lounasravintola. Talossa henkilöstöä palvelee lisäksi vastaanotto näyttävän pääaulan yhteydessä ja kaksikerroksinen parkkihalli. Pyöräparkkiin ajetaan omalta liuskalta ja kellaritasolta löytyy suihku- ja pukuhuonetilat. Tervetuloa Kampukselle!

Tilan kuvaus: Vuokrattavana avaraa ja erittäin modernia toimitilaa uudiskohteen kuudennessa kerroksessa merinäköaloin. Mahdollisuus räätälöidä vuokralaisen toiveiden mukainen avotoimisto tehokkaasti käytettävissä olevaan kerrospohjaan, joka takaa optimaalisen tilankäytön. Talon suuret ikkunat tuovat tiloihin runsaasti luonnonvaloa, lähes kolmen metrin huonekorkeus lisää avaruuden tunnetta ja nykyaikainen talotekniikka luo viihtyisät olosuhteet. Talon kerroksien toimistot kiertävät suurta valoatriumia, jolloin neuvottelutiloja on mahdollisuus rakentaa atriumin laidalle ja ikkunaseinät jättää avotilaksi. Kalasataman Kampus uudiskohde on valmistunut ja tilat vuokrataan nyt! Oheiset valokuvat ovat valmistuneista tiloista ja osoittaa talon korkean laatutason. Kysy lisää: JLL 020 7619961.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
443 m²
Kokonaispinta-ala
443 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
JLL Jones Lang Lasalle Finland Oy
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.