Seuraa

Elina Mäki

Laatuauktorisoitu LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja, Tradenomi (amk)
Puh. 0445170863

Kiinteistönvälitys on ihmisläheinen palveluammatti. Minulle se on unelmatyö, johon olen tietoisesti pyrkinyt ja halunnut. Kiinteistönvälittäjänä tehtävänäni on kulkea asiakkaani rinnalla, neuvoa ja opastaa sekä auttaa tärkeitä valintoja tehtäessä. Asunto- ja mökkikaupat ovat usein oman elämän suurimpia hankintoja.

Minulle oma koti on maailman tärkein paikka, joten tiedän, mikä sen merkitys on asiakkailleni. Asunnon ja mökin kaupassa on oltava mukana oikea määrä järkeä ja tunnetta. Autan sinua huomioimaan kaikki olennaiset tosiasiat ja pitämään sydämen mukana oikeassa suhteessa.

Koulutukseltani olen tradenomi (amk) ja olen suorittanut kiinteistönvälittäjän LKV ja vuokranvälittäjän LVV - tutkinnot. Olen toiminut kiinteistövälittäjän tehtävissä vuodesta 2013 alkaen ja Keuruulla vuodesta 2014 lähtien. Tarjoan luotettavaa ja yksilöllistä kiinteistön- ja vuokranvälityspalvelua. Teen kauppakirjat, vuokrasopimukset, lainhuutohakemukset ym. asiakirjat. Lisäksi teen kiinteistöjen arvioinnit, arviokirjat ja vakuusarviota. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti