Seuraa

Jani Pomell

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. 0405151226

Palkittu huippumyyjä käytettävissäsi.

Kiinteistönvälitysalalla menestyminen vaatii välittäjältä aktiivisuutta, huolellisuutta, rehellisyyttä ja periksiantamattomuutta.

Olen toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1998 lähtien ja mm. urani ensimmäinen asiakas on edelleen asiakkaanani ja koen suurta ylpeyttä ja kiitollisuutta, että olen saanut palvella asiakkaitani jo yli 23 vuoden ajan.

Hoidan ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen myynnin, vuokraukset ja arvioinnit. Minulla on kokemusta myös arvoasuntojen myynnistä ja omaan hyvän kontaktiverkoston, joka on tärkeä arvoasuntoja myydessä tai vuokrattaessa. Suurin osa uusista asiakkaistani tulee suositusten kautta. Asiakaslupaukseni on myydä asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan laadusta tinkimättä.

Mikäli etsit tehokasta kiinteistönvälityksen ammattilaista, ota yhteyttä ja laitetaan Sinunkin asuntoasiat kuntoon!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Sijoitusasuntojen hallinta, kantakaupungin asunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki meni niinkuin piti ja meillä on kymmenien vuosien kokemus Janista."

Myyjä Helsinki

"Välittäjästä saatu ensivaikutelma oli, että hän on kiinnostunut asuntomme myynnistä ja hän asiantuntevan oloinen."

Myyjä Helsinki

"Kaikki sujui loistavasti ja nopeammassa aikataulussa mitä uskalsin edes toivoa! Huippuhyvää palvelua! :)"

Myyjä Porvoonkatu 1, Helsinki

"Miellyttäväkäytöksinen ja asiantunteva palvelu, ei liian "päällekäyvä". Koronarajoitusten aiheuttamista hankaluuksista huolimatta hyvä lopputulos sekä hinnoitgelun että aikataulun osalta."

Myyjä Helsinki

"Yhteistyö sujui luottamuksella, välittäjä oli empaattinen, helposti lähestyttävä ja vastauksia sain heti viesteihin. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön ja voin lämpimästi suositella."

Myyjä, Siltasaari Helsinki

"Kaikki sujui hyvin covid19-pandemiasta ja sen luomasta jännityksestä huolimatta. Olimme varautuneet pidempään myyntiaikaan, koska emme halunneet laskea hintaa alas."

Myyjä Helsinki

"Jani on loistava välittäjä, kiitos!"

Juha Järvinen – Myyjä

"Mielestäni tämä ja joulukuinen kauppa sujuivat sovitusti ja olen tyytyväinen ja käytän mielelläni samaa toimistoa uudelleen"

Myyjä Helsinki

"Jani hoiti kaikki asiat vimpan päälle. Kiitos"

Myyjä Helsinki

"Ammatti mies"

Myyjä Helsinki

"Kaupat sujuivat oivallisesti. Kohde oli myynnissä n. 1,5 vkoa ja se oli myyty. Jani hoiti asian tyylikkäästi alusta loppuun ja hänen kanssaan toteutui se, että hän tienasi oman välityspalkkionsa saamalla asunnon hinnan nousemaan yli pyydetyn."

Myyjä Porvoo

"Kaikki sujui erinomaisesti ja minulla heti vahva luottamus välittäjän taitoon saada asunto myytyä hyvällä hinnalla ja aikatulussa!"

Taru Helonen - Myyjä

"Tunnen välittäjän entuudestaan. Luotan häneen täysin ja olen saanut vuosien varrella erinomaista palvelua. Asioiden joustava sujuminen ja luotettavuus ovat minulle tärkeitä. Toki myös saamani ystävällisyys ja välittömyys. Yhteistyö toimii ja tiedän kehen otan jatkossakin yhteyttä."

Kosmo Kivistö-Rahnasto - Vuokranantaja

"Myynti tehtiin tarjouskauppamenetelmällä. Myyntiaika hieman venyi välittäjän arviosta, mutta hinta nousi ennakoidusta. Välittäjä jaksoi vedättää tarjouprosessia kärsivällisesti aina seuraavaan tasoon. Esimerkillistä toimintaan!! Välittäjä jaksoi myös raportoida tarjousvaiheiden etenemisestä samoin esimerkillisesti."

Myyjä Helsinki

"Välittäjä (Jani Pomell) oli puhelias, miellyttävä ja tehokas. Yhteydenpito oli nopeaa ja erityisen mikävää oli, kun raportoi esittelyn jälkeen esittelyn sujumisesta joko soittamalla tai whatsupilla. Whatsupin hyödyntäminen privaattiesittelyaikojen sopimisessa oli myös hyvä."

Myyjä Helsinki, Kallio